Wpis z mikrobloga

Po dzisiejszym odcinku i dialogach z 1 odcinka wydaje mi się, że głos, który się odezwał w słuchawce do Markowskiego należy do

! prokuratora Chojeckiego można sobie głos porównać w 17 minucie 1 odcinka i dzisiejsze nakłanianie Alsu do udzielnie informacji koło 10 minuty

#wataha
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cichanos: COś w tym jest, w sumie tak jak od razu prokurator założył że to pracownicy u Gauzy go odpalili, nie brał pod uwage niczego innego. Coś w tym może być i w sumie fajnie jak to sie prokurator okaże tym z słuchawki.
  • Odpowiedz
@Kris153: @g00tec: Chce pogrążyć Dobosz, bo jak zacznie kopac do się dokopie. Jeśli głos w słuchawce należał do prokuratora to mamy odpowiedź czemu chce ją udupić. Co do głosu, serio trudno jest powiedzieć czyj to głos był, aczkolwiek ostatnio był wywiad z Szycem i można z niego wywnioskować, że jest on tym dobrym, mimo że odbieramy go jako czarny charakter.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kris153: @g00tec: @skyo: oglądałem jakiś wywiad z Szycem w którym powiedział, że i tu ostrzegam że może to być duży spoiler i czytacie na własną odpowiedzialność

Swoją drogą jeżeli tak będzie to lipa straszna że takie rzeczy w wywiadzie mówi :)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mariuszk3: mam nadzieję że przytrolowal, jednak jest to produkcja na jakimś w miarę dobrym poziomie i HBO pewnie by mu liścia za to sprzedało bo jednak nie powinien takich rzeczy mówić o ile to nie wyprowadzanie "w las" celowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz