Informacje tagowe: 1. wpis z wczoraj (69/100) dostał szadołbana, 2. wpis z wczoraj dostał 378 plusów i 72 komentarze (jakiś Mirek leciał i sam komentował), 3. na 69 wpisów z nowej serii #codzienneokay to 35 wpisy nie dostały szadołbana a 34 dostały szadołbana, 4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwują 988 osób (wczoraj były 987 osób).
Zobaczcie jak on przed ślubem chce rozdzielności majątkowej to kwiczą o braku zaufania i miłości a jak mają się budować na jego działce to już brak zaufania jest OK, już jednak chcą się zabezpieczyć na wypadek rozwodu #p0lka #slub #zwiazki #logikarozowychpaskow
ja w życiu albo pracował cały tydzień normalnie z weekendami w robocie albo nie pracował wcale i tak wyszło że weekend i radość z piątku to nie istnieje dla mnie on nic nie znaczy pozbawiono mnie normickiej radości z weekendu
70/100
źródło: comment_zcugaunfXP14ZDlCjhL0GJAVLC5W1IGA.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (69/100) dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 378 plusów i 72 komentarze (jakiś Mirek leciał i sam komentował),
3. na 69 wpisów z nowej serii #codzienneokay to 35 wpisy nie dostały szadołbana a 34 dostały szadołbana,
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwują 988 osób (wczoraj były 987 osób).