Aktywne Wpisy
ElMatadore +16
Jakie sa zalety segmentow? Dlaczego sa takie popularne? Chodzi o nizsze koszta budowy? Bo z samego punktu widzenia konsumenta to dla mnie jakis kompromis miedzy mieszkaniem w bloku a we wlasnym domu - zarowno masz sasiada za sciana jak i (na ogol) lokalizacja znacznie gorsza. Tak jak tutaj nie wyobrazam sobie codziennie wychodzic na ogrodek, balkon jak na pic, mialbym wrazenie ze ktos mnie zrobil w bambuko
#nieruchomosci #budowadomu
#nieruchomosci #budowadomu
WielkiNos +514
W związku z tym, że jak wiemy mężczyźni też zachodzą w ciążę pojawiają się różne związane z tym problemy. Jednym z nich jest np. brak ciążowych legginsów w sklepach na dziale męskim. Konieczność przejścia na drugą stronę sklepu żeby kupić takie legginsy to transfobia.
#bekazlewactwa #bekazlgbt #lewackalogika #pieklomezczyzn #modameska #ciaza
#bekazlewactwa #bekazlgbt #lewackalogika #pieklomezczyzn #modameska #ciaza
#finanse #funduszeinwestycyjne #banki #bankowosc #inwestycje #inwestowanie #pytanie #pytanie
@MrNomad: Jak emerytura to teloscoin , jak chcesz @Amelcio ci wytłumaczy
Ja też po cichu liczę na srogie odbicie na srebrze w przeciągu kilku-kilkunastu lat.
@Krupier: bo miałeś wzrost z 300$ na 10 000$ w ciągu dekady więc siłą rzeczy ludzie zaczeli wyciągać zyski , zobacz , że rynek nie dał zlecieć niżej niż 1000$ , a teraz 6000$ ( ͡º ͜ʖ͡º) bo metal jest potrzebny a występowanie rzadkie. Stały popyt przemysłu samochodowego do czasu aż produkcja silników spalinowych nie zaniknie.
Na giełdzie jeśli bym coś kupował, to tylko etfy.
Waluty trochę też warto mieć, ale kupione na