Aktywne Wpisy
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

WolfSports +60
Szanowni Sebcologowie, jak już wielu z was ostatnio zauważyło, ksiądz Andrzej Kolikowski (parafia Zakopane) zaproponował Sebcelowi poprowadzenia prelekcji w kościele. Niestety Sebastian olał propozycję moczem prostym i falistym.
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-6 o 17.54.45
Pobierz

@Solstafir: Np protesty w USA przeciwko Obamacare które częściowo nacjonalizowało ubezpieczenia zdrowotne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Solstafir: kapitaliści nie mają czasu na protesty bo muszą z---------ć na utrzymanie socjalistów.
@malinq: No to zacznijmy eksmitować kapitalistów którzy nie płacą za pracę albo płacą za mało.
Wikipedia - Kapitał:
Kapitał – termin z dziedziny ekonomii i finansów oznaczający zasoby trwałe (majątek, środki, aktywa) służące rozpoczęciu lub kontynuacji działalności gospodarczej. Jest jednym z podstawowych, klasycznych czynników produkcji, obok pracy i ziemi. Występuje on w postaci zasobów pieniężnych, środków produkcji oraz zasobów intelektualnych.
@Solstafir: czyli wszyscy ludzie
@Solstafir: miałem już nie pisać, więc nazwij mnie hipokrytą czy coś, ale jeszcze jednego nie mogę sobie odpuścić.
Dzielenie ludzi na lewak i prawak - okej, wiem, że jakieś poglądy są bardziej lewicowe albo bardziej prawicowe. Ale nazywanie mnie prawakiem podczas kiedy społecznie postuluję pełną wolność (w sprawach aborcji, imigrantów, lgbt itd.) jest mocnym nadużyciem. Jeżeli to jest dla Ciebie obrzydliwe moralnie i
@malinq: No jasne, jak biedni wpadną w ciążę a nie stać ich na dziecko to mogą je usunąć, a jak kapitalistom brakuje taniej siły roboczej w Polsce, albo musieliby zacząć konkurować o nią płacami to najlepiej nasprowadzać tanią zza granicy :D
Faktycznie pełen z ciebie lewak. No Karoń by powiedział wręcz że spisujący komunista.
@malinq: hmm to zdanie jest bardzo smutne dla ludzkości bo to znaczy że w kapitalizmie wszystko jest wyceniane, nawet twoje zasoby intelektualne, nawet twoja bezinteresowność.