Aktywne Wpisy

FejsFak +92
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +92
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zł i ja pier\*\*\*ę
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
źródło: kawalerka
Pobierz

#bekazprawakow #bekazlewactwa #antykapitalizm #anarchokapitalizm #wojnaidei
źródło: comment_wBIe9cIqf1Eu91uXgbFQVfNArRNwDlsW.jpg
PobierzKapitaliści mogliby podpisać dobrowolną umowę czy chcą pracować czy zdychać z głodu. Dajmy im w końcu tę wolność!
Jebla można dostać.
Trzymaj się w tej niewoli.
@malinq: Tutaj się zgadzam. Twoje "myślenie" zostaje" daleko w tyle.
@Solstafir: i niby z kim mieliby podpisać tę dobrowolną umowę? Chłopie, czy Ty serio wierzysz w to co piszesz? Dlaczego w ogóle piszesz o milionach ludzi jak o jednorodnej grupie? Czy serio uważasz, że oni wszyscy są tacy sami? Dlaczego używasz ad personam, zamiast trzymać się merytoryki i argumentów? Po co marnujesz mój i swój czas na obrażanie
@malinq: Z ludźmi?
@Solstafir: z którymi? przestań operować grupami społecznymi, bo ludzie nie podejmują wszystkich decyzji wspólnie tylko indywidualnie. Ludzi można posortować wg ich cech, ale nie można twierdzić, że dana grupa myśli jednolicie.
@Solstafir: ludzie mają płacone tyle ile warta jest ich praca
A z niszowymi teoriami wartości to proszę w---------ć
@malinq: Jakie obrażanie? Przecież nazwanie cie imbecylem to i tak jest dla ciebie komplement.
Komentarz usunięty przez autora
@malinq: bzdury. Wyszliśmy z dyskusji od tego: "Praca która jest bardzo potrzebna dla społeczeństwa jest wyceniania niżej niż praca np grafika reklam".
Skończyłeś że rynek działa wydajnie mimo że wycenia różne prace niesprawiedliwie i że to wynika w ogóle z moralności. A poza tym to regulowanie tego to przymus... :)
Po pierwsze regulacja nie jest przymusem. Bo gdyby tak było, mógłbym dać ci
@mikka22: dałbyś w mordę komuś uzbrojonemu w b--ń palną?
Komentarz usunięty przez autora
@malinq: zanimbyś wyciągnął już byś leżał w rowie.