Wpis z mikrobloga

Mirki polecicie jakieś leki na ból stawów? Moje pierwsze kłopoty szczególnie z kolanami zaczęły się gdy zacząłem szybko rosnąć. Ogólnie przez całe życie czułem że mam słabe stawy, często kontuzje, zwichnięcia. Mam ponad 30 lat a czuję się jak j----y emeryt, nie mogę po nocy samodzielnie wyprostować nóg, muszę pomagać sobie rekami. Podczas jazdy samochodem muszę co godzinę robić przeryw żeby wyprostować kolana bo ból jest ogromny ale znika po kilku sekundach w wyprostowanej pozycji. Mam prace stojącą, jest jeszcze gorzej teraz. Byłem ostatnio na RTG, USG kolan i c---a nic nie ma, żadnych urazów czy czegoś, podobno normalnie wyglądają. A mnie tak n------a że bania mała. Trochę poćwiczyłem za namową #mikrokoksy i teraz jestem już k---a kaleką.
#lekarz #medycyna #choroby #stawy #lekarstwa #zdrowie #fizjoterapia #leczenie
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tylkoocosspytam Nie zdziw się, jak beda chcieli wykonac 'dziwne' badania - np rtg stawow krzyzowo-biodrowych.

A swoja droga pomysl o fizjoterapii. Umiejętnie prowadzona nie zaszkodzi, a moze pomoc.
  • Odpowiedz
@SkrytyZolw: @Wjolka: Co za s-------e geny, nie dośc że na zmiany pogody odczuwam poprzez nastój i ciśnienie to jeszcze ból. Nie przekażę swojego materiału genetycznego dalej, ni c---a. U mnie babka, matka i inni tak maja ale oni są starsi więc myslalem ze to normalne w ich wieku.
  • Odpowiedz
@x7aytech: nie, poszedlem do apteki i dostaklem jakie gowno preparaty ala żelatyna. nie pomoglo albo pomoglo, nie wiem, przez tyle czasu to ciezko określić czy to od żelatyny czy samo przeszło. Teraz jest spoko. Ale jak długo siedze ze zgiętymi kolanami to czuję dyskomfort.
  • Odpowiedz