Aktywne Wpisy
HerlockSholmes +35
Błaszczak podczas wizyty na Ukrainie klęka przed banderowskimi barwami... Jeśli to nie jest zdrada Polski to co nią jest? Co za hańba i naplucie na 150 tys. Polaków bestialsko wymordowanych przez ukraińskich rezunów podczas Rzezi Wołyńskiej. Te obrzydliwe barwy polskie dzieci, starcy. kobiety i mężczyzni widzieli tuż przed śmiercią.
#polska #ukraina #historia #iiwojnaswiatowa
#polska #ukraina #historia #iiwojnaswiatowa
Wykop X - nowa wersja 2.5
Obserwuj mój autorski tag: #wykopwnowymstylu
- Ukrywanie podpisów autorów pod obrazkami
- Ikonki (@ ✉ #) jako podsumowanie powiadomień koło avatara na telefonie - patrz grafika poniżej
- Przycisk MW "Mój Wykop" koło avatara
Wyszukiwarka
- Pole wyszukiwania
- Pokaż tylko ikonkę wyszukiwania
- Nie pokazuj wyszukiwarki
- Ukryj kropkę nad avatarem
Powiadomienia z tagów:
- Znaleziska i wpisy wymieszane (domyślnie)
- Grupuj (wpisy pierwsze)
-
Obserwuj mój autorski tag: #wykopwnowymstylu
- Ukrywanie podpisów autorów pod obrazkami
- Ikonki (@ ✉ #) jako podsumowanie powiadomień koło avatara na telefonie - patrz grafika poniżej
- Przycisk MW "Mój Wykop" koło avatara
Wyszukiwarka
- Pole wyszukiwania
- Pokaż tylko ikonkę wyszukiwania
- Nie pokazuj wyszukiwarki
- Ukryj kropkę nad avatarem
Powiadomienia z tagów:
- Znaleziska i wpisy wymieszane (domyślnie)
- Grupuj (wpisy pierwsze)
-

https://youtu.be/OBa0IgWuvEc
(Wiem, nie umiem dodawać filmów z yt )
Mirki, Mirabelki,
Jak myślicie- bohater tego odcinka ma czy tam pracuje w firmie zrzeszającej 2500 przedsiębiorców, i pokazuje te ferrary i lamba i mówi, że pomagają rozwijać się firmom.
Dalej oczywiście darmowy kurs, za złotówkę, a później 147zł/mies.
I co mają te lamba z samych tych kursów myślicie, czy serio te firmy współpracują?
Bo współpraca z nimi już więcej miesięcznie i koleżka mi powie, ze ma kampanię reklamową za milion to się zwróci za chwilę.. a zaczynał od organizacji eventów a gdzie zus zapłacić
Tak mnie zastanawia czy serio koleżka wymyślił global corp czy robią fm piramida kupujcie garnki i pościel z wełny. Za złotówkę, niesłychane.
Serio przez chwilę pomyślałem, że może warto by było się zgłosić, zapytać.
W sumie to nie, ale kocyk z wełny...
PS jakby co to u mnie dostęp do (maili) 3000 firm z roznych branż za pół tego/mies.
A ja tu się śmieję, a chłopaki właśnie pakują w reklamę i pozycjonowanie 10mln zł w jakieś leki homeopatyczne czy suplementy (polski BAYER)- kto nie ryzykuje, szampana nie pije, a nie "przezorny zawsze ubezpieczony"
Kur, ostatnie pytanie, ile trzeba wydać na reklamę na youtubie, by sie wyświetlać wszystkim w Polsce, jak np "szkoła druciarstwa", albo fame mma?to też jest kino.