Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +19
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

Co się stało między Kubicą i Toto, że w tym roku centralnie olał jego propozycję spotkania się w jego domku w górach?
Z tego tekstu - https://powrotroberta.pl/2019/12/historia-pierwszego-testu-z-konsekwencjami-domek-w-gorach-demony-praca-po-nocach-i-kuszenie-wilka.html
Wynika, że byli sobie bliscy i nawet Toto był smutny, że Kubica zlewa DTM itp.
#f1 #dtm
źródło: comment_bKrfr4a1y4yF6ArzLjJ0MsmoE6L4eztA.jpg
PobierzDruga sprawa to to, że Robert delikatnie mówiąc średnio dobrze kieruje swoją karierą i nie wykazuje dużych zdolności
@snieznykoczkodan: a może po prostu zna Toto osobiście i wie czego się spodziewać po nim? Sam mówił że po wypadku zobaczył kto tak na prawdę jest jego przyjacielem i komu można ufać.
@krissq2502: Pewnie. Tylko, że to są interesy. To nie historia o przyjaźni, zaufaniu czy pomocy. Nie można patrzeć na to z tej perspektywy więc całe to pytanie jest bez sensu. Widocznie Wolff proponował mu coś, czym Kubica nie był
@smutny_kojot: zwróć jednak uwagę, że w młodości (czytaj w najtrudniejszym dla niego okresie, gdy brakowało sponsorów i znajdował się na rozstaju dróg) Włosi proponowali mu podwójne obywatelstwo co miało ułatwić dalszą karierę - odmówił. On zawsze był taki trudny w oficjalnych kontaktach. Był taki
Tak ja wyżej ktoś się p----------a się że nie siedzi w Polsce, czy wyciąganie że nie odzywa się z ojcem
@barystoteles: dziennikarze i PR też nie.
Jak każdy inny kierowca czasami ciśnie mu się na język ale nie może powiedzieć, nie zrozumiałeś mnie wolę to niż głupie uśmiechy Sirotkina który dobrze wiedział co się