Wpis z mikrobloga

Mam problem z myszką z Amazon:
https://www.amazon.de/dp/B0761YPDNM?_encoding=UTF8&isInIframe=0&n=340843031&ref_=dp_proddesc_0&s=computers&showDetailProductDesc=1&th=1 - czy ten opis nie sugeruje że to powinna być wersja 2S z Flow i innymi bajerami?
Kupiłem, przyjechała dziś ale okazał się to być MX Anywhere 2 a nie 2S. Gorszy sensor(DPI), brak Logitech Flow, a jak dla mnie w opisie stoi:
"Styl: MX Anywhere 2S Amazon Exklusiv"
"Logitech Flow : Mit der kabellosen Maus können Inhalte und Dokumente reibungslos zwischen bis zu drei Windows PCs oder Macs verschoben werden
Darkfield-Technologie : Eine hochpräzise Abtastung mit bis zu 4.000 DPIermöglicht die Nutzung auf allen Oberflächen, vom Mauspad bis zur spiegelglatten Oberfläche
Schnelles Laden : Nach nur drei Minuten Ladezeit kann die Logitech MX Anywhere 2S kabellose Maus einen ganzen Tag lang genutzt werden
Hyperschnelles Scrollen : Mit dem Präzisionsrad der MX Anywhere 2S wird zwischen präzisem zu hyperschnellem Scrollen gewechselt, ob im Büro oder beim Gaming"

Logitech Options również widzi to jako zwykłą wersję 2 i nie ma zakładki Flow. Pozostaje zwrot produktu, czy jest szansa że wymienią na właściwą / oddadzą część kasy? Teoretycznie zostałbym przy tej wersji, no ale skoro zamawiałem 2S, to wolałbym mieć 2S albo jakąś rekompensatę, a nie bawić się w zwroty bo nie potrafią ogarnąć opisów ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#amazon
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach