Wpis z mikrobloga

@Deffyx: auto wiadomość trafiła do spamu, ponieważ wygląda jak wiele spamerskich. Jak faktycznie taki e-mail był nadany, to według tej informacji e-mail jeszcze nie dotarł na skrzynkę odbiorcy, jednak będzie siedział na serwerze przez 3 dni, w których być może dotrze. Jak nie dotrze, to powinna być kolejna informacja, że go odrzucono.

Jeszcze może być to przekierowanie, czasem wiadomość dociera na jedno konto odbiorcy, a informacja o błędzie dotyczy nieudanego przekierowania
@wkto: oki, dziękuję za odpowiedź, tylko nie mam pojęcia dlaczego "wygada jak wiele spamerskich" , wysłałem wczoraj zwykłą wiadomości na "służbowy" mail i bardzo liczę na odpowiedź do jutra. Powinienem ją wysłać jeszcze raz ?
@Deffyx: auto wiadomość tak wygląda, rozumiem, że jest w spamie właśnie ta zwrotka ze zdjęcia.

Wysłana wiadomość nie została uznana za spam, tylko jest jakiś lokalny problem na serwerze z dostarczeniem, więc na razie nie trzeba wysyłać ponownie, dopiero jak dotrze info o odrzuceniu. Jednak jak problem okaże się stały, to ponownie wysłanie może tak samo wrócić. Jak odpowiedź ma być do jutra, to lepiej skontaktować się jakoś inaczej.
@Deffyx: no raczej to trochę zajmie, skoro odpowiedź ma być do jutra, to można spróbować wysłać z innej poczty (żeby wykluczyć, że serwerowi odbiorcy nie pasuje ten).
@wkto: Dziękuję za pomoc, napisałem maila do Onetu z prośbą o wyjaśnienie, może coś to da

@Deffyx: ale Ty to wysyłałeś chyba z onetu na jakiś inny adres? Przynajmniej tak sugeruje zwrotka...
W takiej sytuacji onet nie ma z tym nic wspólnego.
A jako spam została oznaczona zwrotka, a nie właściwy mail.