Wpis z mikrobloga

@warmianskimnich: @Rruuddaa: No tak, nazywajmy mięso z keczupem sosem bolognese, podpłomyk z cebulą pizzą, a kapustę na ciepło z kiełbasą bigosem. A dlaczego? Bo to tfu, to tfu, a innego obowiązkowego składnika nie lubię.

Później zdziwko, że wrzucam coś na wikop i ludzie się śmieją.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Rruuddaa: robię spaghetti bolono,
Nie jakąś z biedry, pizze mrożoną,
Pascal, Okrasa, Gessler Amaro,
Patrzyliby na mnie z uwagą i wiaarąąą...
  • Odpowiedz
@Rruuddaa: połowę z tego mięsa i cztery razy tyle pomidorów z puszki i było by git. Ja to bym w sumie nawet 1/4 tego mięsa dał, trochę marchewki i selera naciowego, cebuli chyba też nie widzę?
  • Odpowiedz
  • 0
@Mrbimbek Nie lubię selera, pora, cebuli, marchewki gotowanej i pietruszki też nie lubię. Jak dla mnie to danie idealne. 300 dag mięsa, puszka pomidorów i 1/3 kartonu pasaty + przyprawy
  • Odpowiedz