Aktywne Wpisy
wykopranger +53
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +461
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
#studentkagotuje #gotujzwykopem
@Rocky_Zuma_Skye: Tutaj prawdziwi Włosi mielą składniki
@Rocky_Zuma_Skye: No skoro kojarzysz takie powiedzenia z fiksacją analną zamiast z tym, że jesteś sztywnym złamasem, no to powinieneś się dwa razy zastanowić xD
Się doucz, później wypowiadaj.
Ja jutro chyba robię "spaghetti" z ajvarem domowym i indykiem właśnie
@Arhus
Ciocia i wujek pochodzą z Włoch i u nich w domu mieso na bolognese mieliło się zawsze razem z warzywami. Kolega ma rację :)
@rybapila
@Arhus
I jeszcze jedno, co będzie dla was szokiem - co rodzina, co region, to inne wariacje ragu. I nie ma w tym nic złego, jest to normalne. Nawet w oryg. włoskich przepisach znajdziecie informacje, że nie ma jednego prawilnego przepisu (posłuchajcie dokładniej swoich kulinarnych
Komentarz usunięty przez autora