Wpis z mikrobloga

@Miedziany_Brodacz Normalnie żadnego blendera, marchewkę wcześniej ugotować i resztę warzyw wrzucić w mała kostkę. Wino też by się przydało ale w naszych warunkach trzeba się ostro napocic żeby fajne pasujące znaleźć
  • Odpowiedz
@Arhus: Otóż nie, blenduję dania, które tego wymagają.
@RodzynR: Chcesz pouczać i wyśmiewać innych, a jednak sam wykazujesz duże braki. Jamie Oliver, mówi Ci coś to nazwisko? Aby uzyskać odpowiednią konsystencję sosu bolognese i przejrzystość smaków blenduje wymienione przez Ciebie warzywa. W momencie gdy miesza sos w garze wygląda praktycznie identycznie jak ten na załączonym przez autorkę zdjęciu, jemu też byś powiedział, że zapomniał o marchewce czy selerze?
Miedziany_Brodacz - @Arhus: Otóż nie, blenduję dania, które tego wymagają.
@RodzynR:...
  • Odpowiedz