Wpis z mikrobloga

Przypominam, że Ewa jest modelką i interesuje się fotografią co oznacza, że ma dużą świadomość swojej mimiki i ciała. Świetnie wie kiedy powinna rozchylić usteczka albo zrobić wielkie oczy żeby wywołać określoną reakcje. Nie wiem jak niektórzy z was mogą łykać cały ten romans i traktować poważnie kogoś w kim nie ma za krzty naturalności. Ona nie zachowuje się jak "normalny" człowiek tylko właśnie jakby cały czas była fotografowana i wie, że musi dobrze wypaść.
Nie mogę rozchodzić żenady po tych jej wszystkich akcjach które urządzała typu lamentowanie po odejściu Natalii z którą przebywała chyba kilka dni albo scena pocałunku wyglądająca jak z komedii romantycznej z Karolakiem.
#bigbrother
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DumnaAniemia: powiem Ci tak moja droga; nienaturalna osoba nie może robić dobrych fotografii, szczególnie portretów.
Ewa robi bardzo dobre. patrz na człowieka, na oczy, odbieraj jego energię, spontaniczne mikro reakcje, których nie da się udawać. a nie kieruj się elementami gry, bo one tam zawsze będą. Ewa przyznaje się do swoich błędów i dwuznacznych zachowań, czego nikt z nich nie zrobił. a np. w porównaniu z takim Wiktorem to jest
  • Odpowiedz