Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Scaab: zmień otoczenie, najlepiej z dala od Polaków. Ja tak zrobiłem w 2015 roku i jedyne tego typu podejście jakie opisujesz doświadczam podczas wizyt w święta / wakacje u rodziny.
  • Odpowiedz
  • 108
@Scaab Słyszałam to już od kiedy skończyłam 15 lat od rodziców. I nadal słyszę. I wiesz co? Mam to gdzieś i nadal robię to, co lubię. Najczęściej mówią tak ludzie, których nie było stać na rozwijanie pasji i poszli w "z-----------e" do utraty zdrowia i rozsądku. Trzymaj się miras, jest więcej takich osób :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SzalonyFanMalysza: poproszę o bardziej dokładne zadanie pytania, bo nie wiem co mam jeszcze napisać. W swoim poście miałem na myśli emigrację, możliwe ze nie wyraziłem się wystarczająco precyzyjnie
  • Odpowiedz
Najczęściej mówią tak ludzie, których nie było stać na rozwijanie pasji i poszli w "z-----------e" do utraty zdrowia i rozsądku

@Symmachus: ja bym jeszcze zaryzykowała stwierdzenie, że mają jakieś kompleksy i boja się być uznani za dziecinnych. Więc robią tyljo dorosłe i poważne rzeczy...

A przecież fajnie mieć w sobie pierwiastek dziecka i umieć się cieszyć drobnymi rzeczami.

A kurde.. Gry są fajne. Lego są fajne. Filmy animowane też :D
  • Odpowiedz
@Scaab: tru, a potem narzekaja, ze zycie minelo tak szybko, a jak mialo minac, jak 90% to byly jakies konwenanse spoleczne i kult z-----------a.

Co do gier to juz w ogole beka, czym rozni sie rozrywka przed kompem od siedzenia na sofie i ogladania netflixa? A odbior jest calkowicie inny.
  • Odpowiedz
@Scaab: Wszystko tobie mozna pod warunkiem ze masz siano. Nagle władca pierścieni jest głęboki a w gry grasz bo musisz odpocząć od prowadzenia firmy. Jak nie masz siana odrazu jesteś dziecinny.
  • Odpowiedz