Wpis z mikrobloga

https://eweszlo.pl/post/problemy_w_stylu_last_minute_x_kom_ago_nie_zagra_na_finalach_polskiej_ligi_esportowej

Z jednej strony dobra decyzja, bo topka Polski i tak nie bierze udziału w PLE, tak z drugiej strony słabo dla kibiców i organizatorów.

Szanse na awans mimo wszystko dosyć małe, chociaż myślę, że sprawa slota na wesgu rozwiąże się pomiędzy AGO, ARCY i IHG a wszystko zależeć będzie od dyspozycji dnia.
#csgo
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xkomago: mam nadzieje, ze rozwalicie sobie dziub na tym WESG, bo widziałem ze kilka fanów niezadowolonych bo zaplanowało wyjazd a tu taka fajniutka niespodzianek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xkomago: mam nadzieje, ze rozwalicie sobie dziub na tym WESG, bo widziałem ze kilka fanów niezadowolonych bo zaplanowało wyjazd a tu taka fajniutka niespodzianek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lopata997: A jakby zrezygnowali z wesg na rzecz ple, to poszłaby fala hejtu w drugą stronę, że nie chcą nawet podjąć walki o awans na turniej, na który mają względnie dużą szansę, tylko wolą walczyć na polskim podwórku.
  • Odpowiedz
@Lopata997: niestety nie mogliśmy inaczej tego załatwić. Było to niezależne od nas.

Jeśli ktoś liczył na spotkanie nas w Rzeszowie i go zawiedliśmy, to zawsze będzie mile widziany w Gnieździe. Może wbić do Warszawy i tam zbijemy piątkę.

Nie zamykamy się na fanów, jesteśmy otwarci!
  • Odpowiedz