Wpis z mikrobloga

Skończyła mi się ważność karty w #mbank, przedłużyłem ją, oczywiście zmieniła się data ważności ale czy zmienił się także ten kod cvc? Wpisuje ten sam numer karty, nową datę ważności, ten sam cvc i wywala mi błąd przy płaceniu...

@mBank

#banki
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sailercon aktywowałeś kartę, która została do Ciebie wysłana pocztą. Jeśli nie otrzymałeś od nas korespondencji to prosimy zastrzeż kartę w aplikacji mobilnej: Finanse - Karty - Opcje karty - Bezpieczeństwo. Skontaktuj się z nami przez mLinię, aby zamówić nową kartę.
  • Odpowiedz
  • 2
@bazylo zamówiłem nową kartę jednocześnie przedłużając tą żeby nie czekać (2 miesiące temu BTW.) karta nadal nie przyszła, konsultant powiedział, że nic nie może zrobić i żebym tą nową kartę zgłosił jako zagubiona i nowa zamówił Xd na szczęście czekam już na kartę z ING i w--------e ten mBank w p---u ale zależało mi, żeby dzisiaj coś opłacić a jest opcja kartą tylko :(

A i w Google pay cały czas
  • Odpowiedz
  • 0
@sylwke3100 no wiadomo że ta karta ze starą datą przy fizycznych płatnościach by nie działała ale myślałem, że tą przedłużoną będę mógł dalej płacić w necie
  • Odpowiedz