Aktywne Wpisy
Dzonsin +14
#pracbaza #pracait #inwestycje #praca #warszawa #kapital
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
Najmilszy_Maf1oso +359
Ale trzeba mieć zryty beret samochodozą, żeby mieć problem z kładką nad Wisłą, która jak widać jest z chęcią wykorzystywana i realnie ożywia część miasta.
Oczywiście po co kładka, jak można było dołożyć 10x tyle i mieć czteropasmową arterię i być może chodnik. Toż to czysta przyjemność przeprawiać się przez Wisłę pieszo w towarzystwie samochodów.
#rower
Oczywiście po co kładka, jak można było dołożyć 10x tyle i mieć czteropasmową arterię i być może chodnik. Toż to czysta przyjemność przeprawiać się przez Wisłę pieszo w towarzystwie samochodów.
#rower
Wiecie co łączy te wszystkie ofiary? Co wspólnego posiadają? Już wam mówię: wszyscy prawdziwi patrioci i kleronacjonaliści, którzy na co dzień bez ustanku tropią żydomasońskie spiski dziś w pokorze klękają przed wizerunkiem ukrzyżowanego syna jehowy i przyjmują do ust ciało oraz krew żyda sprzed dwóch tysięcy lat. Wyznają swoje winy i oczekują przebaczenia od istoty, która ze wszystkich narodów wybrała Izrael jako swój najbardziej umiłowany naród.
#bekazkatoli #bekazprawakow #chrzescijanstwo #katolicyzm #bekazmonoteistow #starozytnelewactwo #zydzi #antysemityzm #izrael #religia #4konserwy #narodowcy #bekazlewactwa #bekaznarodowcow
Komentarz usunięty przez autora
Kim innym miałby być skoro uważał siebie za syna plemiennego boga Izraela zrodzonego z żydowskiej kobiety (niekiedy wywodzi się jej rodowód od Dawida króla Izraela)? W ewangeliach zawarte są wypowiedzi jeszue, które jasno dowodzą jaki miał stosunek do żydowskiej tradycji religijnej.( ͡º ͜ʖ͡º)
Żydzi sami nie są w stanie stwierdzić kto jest żydem. A pyzatym Jezus jest synem Boga. Mówił także, że zbawi wszystkich ludzi , a nie tylko żydów.
Którego dokładnie? Istnieje wielu Bogów a każdy z nich posiada imię. Jezus uważał się za syna jehowy. Bawi mnie zachowanie chrześcijan, którzy za wszelką cenę unikają używania imienia istoty, której składają hołdy.
W jaki sposób? Narzucając torę? Prawu mojżeszowemu podlegają jedynie Izraelici, ja nie jestem jednym z nich.
To co "prawica" (ta chrześcijańska) nazywa fundamentem Europy i moralnością ma swoje źródło w
@PolskiNacjonalista2005: teraz współczesna lewica wyprze chrześcijaństwo i dokona się nareszcie dziejowa sprawiedliwość. ( ͡º ͜ʖ͡º) Z dwojga złego wolę liberalnych demokratów od kleronacjonalistów, którzy tropią rzekome żydowskie "spiski" a jednocześnie hołdują zabobonom, które mają źródło w torze (nienawiść względem osób
uważasz, że rewolucje są dobre tylko dlatego bo ludy zamiast kwitnąć pod absolutystycznym berłem monarchy mogą wreszcie same o sobie stanowić?
Albo prawica powróci do politeistycznych korzeni i idei Imperium albo po prostu jej nie będzie. Jeśli o mnie chodzi to bliższy jest mi podział ze względu na klasę społeczną niż narodowość. Francuscy arystokraci nie wahali się walczyć w szeregach armii Rosyjskiej przeciwko Bonapartemu. Dla mnie ideałem są monarchie