Wpis z mikrobloga

Mój szwagier miał głośną pobudkę rano, otóż w jego ogrodzenie, że tak powiem, #!$%@?ł jakiś typ osobówką xD kiedy szwagierek ubrał się i wyszedł z domu, chłop juz pakował swój wrak pospiesznie na lawetę i na widok szwagra zaczęli uciekać z miejsca zdarzenia xDD rozumiecie to? Nagrało ich kilka monitoringów, numery, twarze, wszystko. Od razu telefon na policje, sprawcy zostali już zatrzymani. Najzabawniejsze jednak jest to, że pan bagietmajster próbował szwagra skłonić do odnalezienia sprawcy samemu, bo tak będzie szybciej xD. Bez postraszenia telefonem do wydziału kontroli komendy wojewódzkiej to się czasem nie da
#patologia #policja #polska #heheszki
źródło: comment_B7IOI0NGbQHeHUStvOL0o2fBJcfPSRge.jpg
  • 66
@SlenderCzester: ja sobie kiedyś jadę autobusem i coś tam nawijam z pasażerem bo zapytał mnie czy jestem ukraińcem, z jakiegoś powodu dużo ludzi tak myśli bo ponoć dziwnie zaciągam
no i dojeżdżamy do skrzyżowania na takiej typowej wiosce, czyli droga główna krzyżuje się z lokalną, przy czym droga główna to taka na której dwa auta mogą się rozminąć, a ta lokalna to jakiś totalny #!$%@?
wtedy był w dodatku w remoncie
Mój szwagier miał głośną pobudkę rano, otóż w jego ogrodzenie, że tak powiem, #!$%@?ł jakiś typ osobówką xD kiedy szwagierek ubrał się i wyszedł z domu, chłop juz pakował swój wrak pospiesznie na lawetę i na widok szwagra zaczęli uciekać z miejsca zdarzenia xDD rozumiecie to? Nagrało ich kilka monitoringów, numery, twarze, wszystko. Od razu telefon na policje, sprawcy zostali już zatrzymani. Najzabawniejsze jednak jest to, że pan bagietmajster próbował szwagra skłonić
@ffrankowski, @MentorPL, @EsoGetsReal, @wesolymuzykworkiestrzezycia, @kisuarf, @Neagini, @StarySer, @KrotkiSzpic, @egyptianJoe, @blogers i inni:
Dobra, miraski, zebrałem swój research XD I od razu z miejsca przepraszam, że podałem te info takie niejasne i przekręcone przez osoby postronne, które mi te info przekazały (a może sam popieprzyłem xd). Nie wiedziałem, że pójdzie ta historia w gorące i chciałem tylko wrzucić foteczkę ( ͡° ͜ʖ
źródło: comment_vj71KlOsI9hxBXRYCpAwRoPVMQptcW24.jpg
@SlenderCzester: ile czasu Twój szwagier się zbierał (w sytuacji jak mu ktoś rozwalił płot!), że gość zdążył zorganizować lawetę? I jeszcze widział jak ładuje wrak na lawetę i nie zdążył go zatrzymać zanim go wciągną, zabezpieczą i odjadą? 2/10, bo odpisałem