Wpis z mikrobloga

Mój szwagier miał głośną pobudkę rano, otóż w jego ogrodzenie, że tak powiem, #!$%@?ł jakiś typ osobówką xD kiedy szwagierek ubrał się i wyszedł z domu, chłop juz pakował swój wrak pospiesznie na lawetę i na widok szwagra zaczęli uciekać z miejsca zdarzenia xDD rozumiecie to? Nagrało ich kilka monitoringów, numery, twarze, wszystko. Od razu telefon na policje, sprawcy zostali już zatrzymani. Najzabawniejsze jednak jest to, że pan bagietmajster próbował szwagra skłonić do odnalezienia sprawcy samemu, bo tak będzie szybciej xD. Bez postraszenia telefonem do wydziału kontroli komendy wojewódzkiej to się czasem nie da
#patologia #policja #polska #heheszki
źródło: comment_B7IOI0NGbQHeHUStvOL0o2fBJcfPSRge.jpg
  • 66
@SlenderCzester: Hmmm ja bym się bał tylko o tą kasę, chyba lepiej by było jakby się 1 kierowca podłożył, spisać oświadczenie i z OC - wtedy mieli by droższą składkę i po kłopocie ?

A tak to z własnej kieszeni muszą bulić, pewnie szwagier najpierw płot ze swoich będzie musiał zrobić a tamci będą spłacać nie wiadomo ile. No i ryzyko że nie spłacą.
@SlenderCzester: Zacząłem czytać wyjaśnienia, ale nawet nie skończyłem. Wcale Ci nie wierzę, bo znów jakieś dziwne wyjaśnienia, a pierwotna historia wygląda na wymyśloną, a potem wymyślone uzasadnienie.
Skoro taką historię wymyśliłeś na początku to wyjaśnienia też lewe.
OK "płot był i nima". To cała historia dla mnie.
@Pangia to jest mój problem bo taki debil może rozjechać mnie albo moją córkę, albo któregoś z was. Za ucieczkę z miejsca zdarzenia powinno być domyślnie, że był #!$%@? albo nacpany i zakaz prowadzenia pojazdów. Ale nie mama z tatusiem pobajeruja że dzieciak się nacierpial, a w domu przy brajanku będą się śmiać jak debila ugadali żeby wycofał zarzuty.