Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Siema, mam pytanie dotyczące seksu, a mianowicie uniknięcia wpadki.
Mam dziewczynę, z którą przymierzamy się do naszego "pierwszego razu". Rozmawialiśmy już sporo na ten temat, ale przed chwilą pomyślałem o pewnym "scenariuszu", który nie wiem, czy jest w ogóle możliwy, a jeżeli tak, to jak go wyeliminować? Opisze wszystko w punktach po kolei, przy czym jeszcze tylko dodam, że naszym jedynym zabezpieczeniem są p----------y, tabletki czy pigułki "dzień po" nie wchodzą w grę:
1. Załóżmy, że dziewczyna robimy mi loda.
2. Spuszczam się jej w buzi i ona wszystko połyka/wypluwa, jednak mimo to jakieś pojedyncze plemniki zostają jej w buzi, na wardze itd.
3. Po jakimś czasie zaczynamy się całować i podczas całowania te plemniki przechodzą na moje usta.
4. Następnie robię jej minetkę. Podczas robienia minety te plemniki przechodzą z moich warg do jej pochwy.
5. Plemnik przedostaje się do jej pochwy i dochodzi do zapłodnienia.
xD
Tak, wiem, że brzmi to dość kuriozalnie, ale przed chwilą jakoś o tym pomyślałem i zastanawiam się, czy coś takiego jest w ogóle możliwe? A jeżeli tak, to jak do tego nie dopuścić? Jedyne co mi przychodzi do głowy, to po spuszczeniu się powinienem pójść do łazienki i dokładnie umyć mojego benka (jeżeli spuszczę się podczas seksu w prezerwatywie, to i tak pewnie będzie urąbany w spermie), a one jamę ustną. I dopiero wtedy możemy ponownie zacząć s--s oralny bez obawy, że do czegoś takiego może dojść.
Proszę rozdziewczoną/rozprawiczoną, czyli tą mniejszą część wykopu o pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#s--s #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow i może trochę dla zwiększenia zasięgu #tinder i #roksa xD
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla maturzystów](https://st.pl/$xvynkdla)
I dobrze, ze pytasz o takie rzeczy. Lepiej zadać nawet najgłupsze pytanie, niż potem być zdziwionym. Pomijając już, ze takie rzeczy powinny być omawiane na edukacji seksualnej w szkołach, ale cóż.
Komentarz usunięty przez autora
Każda aktywność seksualna w czasie które oboje partnerzy sąnadzy i dochodzi do wytrysku wiąże się z jakimś ryzykiem zapłodnienia.
Pomysł z myciem benka jest