Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +112
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

@Kkk15: A jednocześnie zapomina po 5 minutach i kompletnie nic z tym nie robi. Czym tu się denerwować?
@kszychu: Jak Anglia w 39 miała w dupie Polskę to też źle? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro na takiej Słowacji 2% ludności stanowią problematyczni Romowie (ponad 100k z 5.5mln), to potrafię sobie wyobrazić bez problemu 2mln problematycznych Ujgurów z przyległościami w miliardowych Chinach.
Tylko te Chiny są tu problemem, jakoś nie wierzę ich czystym
Wolność słowa jest ważniejsza od uczuć.
@zjadlbym_kebaba: znasz takie powiedzenie: wróg mojego wroga jest moim przyjacielem? Dotyczy to poszczególnych sytuacji i nie jest wieczne...
źródło: comment_QfZUu5Q8S7PJwPcdnqlOrgdjbSeuLtAy.jpg
Pobierz@mlotan: raczej chirurg, niż prokurator...
XD
@lakukaracza_