Wpis z mikrobloga

@FLAC:

chyba jednak tak, skoro teraz takie głupoty piszesz. W głowie ci sie pomieszało biedaczku.

Srsly to ma być jakiś pocisk?
Buahahah.
  • Odpowiedz
@Floyt: widać nie jesteś wystarczająco lotny aby go zrozumieć, a językiem który na twoim poziomie będzie zrozumiały operować nie będę bo to skończy się banem.
  • Odpowiedz
Ja przez cały dzień nie w--------m 1800 kcal.

@Floyt: 1800 to w----------e? xD Tak serio, to żeby facet musiał jeść tylko tyle to musiałby ważyć 55 kg przy wzroście jakieś 165 cm. I cały dzień leżeć w łóżku. Policz kiedyś ile tak naprawdę zjadasz kalorii, może cię to zdziwić :P
  • Odpowiedz
1800 to w----------e?

@Limonene: Na samo śniadanie to mało? 1800kcal na dzień dobry?

Policz kiedyś ile tak naprawdę zjadasz kalorii, może cię to zdziwić :P

Już dawno to zrobiłem.
  • Odpowiedz
a samo śniadanie to mało? 1800kcal na dzień dobry?

Ty nazwałeś jedzenie 1800kcal przez cały dzień w-----------m.

Już dawno to zrobiłem.

@Floyt: i co, i serio jesz 1800 kcal? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Chyba że naprawdę masz 165/55 i jesteś obłożnie chory.
  • Odpowiedz
@Floyt: no czyli nazwałeś jedzenie 1800kcal dziennie w-----------m XD i nie ma się co wypierać.
Nie obchodzi mnie twoja waga, po prostu chcę cię uświadomić, że jesz więcej niż myślisz. Kawa z mlekiem i cukrem to kalorie, masło na kanapce to kalorie, olej w marynacie to kalorie. Jak wszystko pozbierasz do kupy to się okaże, że jesz przynajmniej 2k kcal. Nawet kobiety mogą mieć wyższe zapotrzebowanie kaloryczne niż 1800 kcal.
  • Odpowiedz