Aktywne Wpisy
CandyToy +597
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +27
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
Już wtedy dziwnie się patrzyła, ale uznałem, że to po prostu wzrok obrzydzenia połączony z pewną dozą pogardy i współczucia dla kogoś mającego mniej niż 180 centymetrów
Co w tym dziwnego? To, że laska była wielkości mojego najwyższego kumpla z teamu, a koleś ma około 190, więc ona jak nic z 185 na płaskich butach xD
Z jednej strony boję się takich amazonek, a z drugiej korci mnie, żeby napisać coś zabawnego xD
Minęło kilka dobrych godzin i nadal nie usunęła pary xD
#zwiazki #podrywajzwykopem nie wiem czy to #logikarozowychpaskow czy inny #fetysz niskich i obrotnych facetów-menago czy co xD
Ja #!$%@?....wypuscic was do ludzi. Dać wam narzędzie komunikacyjne to jest po prostu największa porażka rozwoju technologicznego.
Wam już trzeba do łóżka przynosić gotowe i z rozlozonymi nogami dupy, bo inaczej nic sami nie ogarnięcie.
Spoko sprawa. Jeżeli nie masz kompleksów I Cię to nie męczy, to po pewnym czasie tego nie zauważasz.
3 lata byłem z laską która była wyższa o 3-4 cm.