Czekam sobie na kawkę w maczku, która zamówiłem jakieś 5-10 minut temu. Bez stresu, po prostu czekam. Pani z #mcd mówi, że czekałem zbyt długo i czy chcę ciacho wzamian za cierpliwość. Takich to ja szanuje (✌゚∀゚)☞ #mcdonalds #codziennywygryw #wygryw
dostałeś je dlatego, że było na skraju przydatności.
Ja ostatnio zamówiłam sobie ciastko sezonowe. Praktycznie po minucie wyskoczył mój numerek i pani próbowała wcisnąć mi po kimś ciastko jabłkowe argumentując, że „na sezonowe trzeba poczekać 8 minut”. ( ͡°͜ʖ͡°) taką to mają politykę
@DodatnieUjemny: wiem, że tyle się czeka - akurat często mialam te sytuacje, bo w Maczkach, do których chodziłam, rzadko mieli "na stanie" akurat sezonowe ciastka (jakakolwiek pora roku by to nie była) Ale wciskanie innego produktu to takie zbędne trochę ¯\_(ツ)_/¯
dostałeś je dlatego, że było na skraju przydatności.
@Dandy: Masz rację, lepiej żeby je w------i do kosza ¯_(ツ)_/¯. Chyba, że specjalnie sobie tak wymyślili, żeby tę kawę przetrzymać i mu wcisnąć stare ciacho ( ͡°͜ʖ͡°)
@pance: pracownicy nie mogą tak robić, więc najpewniej dostałeś ciastko które miało iść już do w-------a ale szkoda było im wyrzucić to ci dali co też jest niezgodne z zasadami i franczyzobiorca mógłby mieć nieźle problemy przez to gdyby korporacja się dowiedziała
@SVP1: @pance: mi ktoś pewnego razu z-----ł moje zamówienie, czekałem na nie 15minut. Po tym jak zniknęło z tablicy zapytałem co tu się o------a i gdzie moje kanapki. Po 5 minutach miałem zrobiony swój zestaw plus dostałem 3 szklanki.
@pance: i to sie szanuje. tydzien temu jak czekalem na dwie kanapki drwala chyba z 20 minut to jeszcze musialem sie sam doprosic o swoje zarcie bo hehe zgubili zamowienie xD
@pance: 7 lat temu jak pracowalem w mcdonaldzie to takie ciastka sie 'reaktywowalo', po prostu na chwile sie dawalo do oleju i cyk nowa naklejka i czekamy ;) i tak caly dzien
#mcdonalds #codziennywygryw #wygryw
źródło: comment_a2QCNc16NMwzrkcwB35jT8WcDgCczfHl.jpg
Pobierzsmacznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj widziałem wpis o opóźnionym pendolino i rozdawali jakieś smakołyki (。◕‿‿◕。)
Ja ostatnio zamówiłam sobie ciastko sezonowe. Praktycznie po minucie wyskoczył mój numerek i pani próbowała wcisnąć mi po kimś ciastko jabłkowe argumentując, że „na sezonowe trzeba poczekać 8 minut”. ( ͡° ͜ʖ ͡°) taką to mają politykę
@Dandy: Terminu przydatności, a nie przydatności ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, że te losowe daty to bujda.
Ale wciskanie innego produktu to takie zbędne trochę ¯\_(ツ)_/¯
@Dandy: Masz rację, lepiej żeby je w------i do kosza ¯_(ツ)_/¯. Chyba, że specjalnie sobie tak wymyślili, żeby tę kawę przetrzymać i mu wcisnąć stare ciacho ( ͡° ͜ʖ ͡°)
te ciastka maja przydatność 1 godziny XD nie przesadzajcid już z tym
@Dandy
@brakloginuf za darmo to i ocet słodki( ͡° ͜ʖ ͡°)