Misie pysie, co zapełniło wam dziurę w sercu po zakończeniu Gravity Falls? Trochę nie wiem co z sobą zrobić :<< Jakaś inna kreskóweczka, coś polecacie? Tęsknię bardzo (・へ・) #gravityfalls #kreskowki
@kMarek: Na infivity train czekam, ale trzeba mi coś na szybko ( ͡°͜ʖ͡°) @Don_Artur: Simpsonowie zrobieni, Futurama kiedyś też, Bojack częściowo, ale na razie nie chcę sobie psuć humoru, Rick i Morty oczywiście na bieżąco ( ͡°͜ʖ͡°)
@spookyscaryskeleton: ja mogę polecić Paradise PD, potem BrickleBerry, obie tych samych twórców, zryte trochę, ale mnie bawiło ;) Z takich bardziej nietypowych, tartakovsky wypuścił ostatnio "Primal", ciekawa i dosyć nietypowa, mi sie zajebiście podobała. Może jeszcze F jak Family?
@spookyscaryskeleton: oo Hilda ci się pewnie spodoba, jest trochę klimatu tajemniczości jak w Wodogrzmotach i trochę bajkowości i zwykłych ciepłych, ludzkich uczuć
Jakim cudem materiał wybuchowy rozdupcył szynę a praktycznie nie ruszył podkładu nie mówiąc o zrobieniu jakiegoś małego chociaż krateru w kamykach pod spodem?
#gravityfalls #kreskowki
źródło: comment_Ygd37byFW8ae08xydEF01opi4gNO7YEf.jpg
Pobierzźródło: comment_5IZ8GmFUvUpWq3VHTnl0Um4JN3lArQCy.jpg
PobierzPo Gravity Falls ciężko zapełnić tą pustkę w sercu, ale na porządną osłodę polecam Infinity Train (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_QoWB6WaOSCXftSlHqaChC5fCnjiDPxVs.jpg
PobierzNi Final Space, ni Bojacka nie kojarzę.
Na Bojacka zerknę, zaś co do Ricka, Panie! Jestem na bieżąco!
@Don_Artur: Simpsonowie zrobieni, Futurama kiedyś też, Bojack częściowo, ale na razie nie chcę sobie psuć humoru, Rick i Morty oczywiście na bieżąco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od siebie polecam też kreskówkę Amphibia
Awatar: Legenda Aanga i potem Legenda Korry
źródło: comment_oBhh8njZgkREuXddXmoG5WOOj6vOM470.jpg
Pobierzźródło: comment_bIsVW2qkGGo6jyqmQGX0ZK7A6oGIqxJp.jpg
Pobierz