Wpis z mikrobloga

Najlepsza gra ze świta SW?

• JK: Jedi Outcast II 9.0% (9)
  • JK: Jedi Academy 21.0% (21)
  • SW TOR 3.0% (3)
  • SW Kotor 32.0% (32)
  • SW Kotor II 14.0% (14)
  • Empire AT War 0% (0)
  • battlefront II 1.0% (1)
  • TFU 4.0% (4)
  • Republic Commando 4.0% (4)
  • Jedi fallen order 12.0% (12)

Oddanych głosów: 100

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aerwin: no ale to jest moja lista i mam prawo wrzucić te, które uważam za słuszne XD republic commando to bardzo ceniona gra, a TOR to jedyne mmo. Poza tym fabule miało ciekawa
  • Odpowiedz
@Misticmac: Nie dobra, nie ma sensu bo jak zacząłęm myśleć to jeszcze by trzeba było zmieścić Yoda Stories, Lego Star Wars, Republic Heroes, Shadows of the empire i Star Wars Angry Birds
  • Odpowiedz
@Aerwin: A fajna to byla gierka. W zaszdzie miales w niej kilka roznych gier. Jedno to byl FPS, drugie to wyscigowka na speederach, trzecie to (nie wiem jak to poprawnie nazwac) latanie statkiem kosmicznym i strzelanie do innych statkow. Do tego kazde z tych mialo swoje wariacje.
Polecam, ja sobie zrobilem ostatnio nostalgia-tripa i przeszedlem calosc.
  • Odpowiedz
@4konwersy: Ja tak miałem z Rebel Assault 2. Szukałem tej gry wszędzie gdzie się dało chyba z 10 lat bo za dzieciaka grałem chwilę i poźniej juz nie miałem okazji. Torrenty zdechnięte, w sklepach nie ma... w końcu na allegro znalazłem.

Probówałem w Rogue Squadron żeby sobie odświeżyć, ale się strasznie to zestarzało.

W Shadows of the empire grałem w misje na Hoth tylko :)

Jeszcze mi dzisiejszy wątek przypomniał
  • Odpowiedz
@Misticmac: Kotor 2 ale z modem TLRCM przywracającym większość niedokończonych wątków. Pierwotnie gra wyszła okrojona, żeby zdążyli z wydaniem na święta.
  • Odpowiedz