Wpis z mikrobloga

Dołączyłem do was po chyba 12 latach lurkowania, wpis o tej nocnej próbie nakrycia karyny przez nacierającego Sarmate był tak soczysty (może BIAT może NIE) że stwierdziłem że chcę należeć to elity sieci.. Cze wszystkim! ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@antek_akrobata: Powiem tak, widziałem wszystkie afery zbożowe, widziałem jak Leszke obracało ekran, widzę co moderacja robi z tym portalem.. byłem tu ciągle ale bez konta. Jak usiadłem w robocie przed kompem i pomyślałem: "co tam u Biauka na remizie" a tam zobaczyłem wpis-maybe BAIT że gość ma cynk gdzie jego Karyna zdradza go z GiGaChadem to stwierdziłem.. nie mogę tak tylko patrzeć, zakładam konto na Vipok.ru to już ten czas
  • Odpowiedz
@DeafSilence: to taka elyta trochę.. królują tu pato, BigBrother, jednak trafiają się złotka.. można to przyrównać do życia w Wrocławiu.. idziesz na tramwaj i wypadł z szyn a czasem wypadnie z szyn i jebnie w latarnie przy okazji zrywając pantograf ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@antek_akrobata: żebyś wiedział, pierwszą godzine siedizałem na mirko i sypałem plusami: "ooo to mi się jeszcze podoba", "ten memik zwsze był złoto - proszę plusik". Narazie nie blokuje PW, chce zobaczyć czy faktycznie ktoś mi wyśle swojego Benka (σ ͜ʖσ) XDDD
  • Odpowiedz