Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +75
Czy ten człowiek ma jakichkolwiek hejterów, antyfanów, przeciwników?
Jeszcze nigdy nawet w internecie, gdzie co do zasady hejt leje się strumieniami, o normalnym życiu nie wspominając, nie spotkałem się z żadną jego krytyką. No fenomen.
#mecz #jagiellonia
Jeszcze nigdy nawet w internecie, gdzie co do zasady hejt leje się strumieniami, o normalnym życiu nie wspominając, nie spotkałem się z żadną jego krytyką. No fenomen.
#mecz #jagiellonia
źródło: image_picker_5EAA6015-5382-4DFF-924B-7E735078BB43-14920-000003C4D2B2C392
Pobierz
Koner1391 +262
źródło: HQ-rjbZXkAA4U6x
Pobierz

źródło: comment_DqVPs1OImOpLwG6iOLouZIewVyPAaLBW.jpg
PobierzLudzie nie rozumieją, że przywary trzeba szkalować bez litości, bo lubią wracać. Więc nie ważne, że Polacy to nie jest "naród złodziei", ale tak czy siak kradną na potęgę (45% społeczeństwa popiera, gdy PiS kradnie i im rozdaje, udziela popracia, co umożliwia kontynuację procederu czyli w sumie kradną razem z nimi, tylko bezkarnie), a zarazem masa jest
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Emes91 O, to ten test przeprowadzony na 15 osobach( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie potrzebuję internetowych "badań" żeby wiedzieć ile razy ktoś mi obrysował auto bez jakiejkolwiek próby zadośćuczynienia.
@Tarec Oczywiście rozumiem, że przeprowadziłeś porównania na dużej próbie w wielu różnych krajach, żeby móc wyciągać uzasadnione wnioski na temat Polaków, co nie?
Mam oczy i widzę ilu agresywnych patusów na ulicy nosi taką odzież. Mem wyśmiewa ten pseudo-patriotyzm oparty na pustych symbolach i hasełkach, a ty twierdzisz, że to są urojenia, bo coś tam w innych krajach.