Aktywne Wpisy

niepisowski +91
Jakie filmy możecie oglądać co roku a i tak by się Wam nie znudziły?
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
źródło: temp_file1609455030071207099
Pobierz
SonidoStark +464
Właśnie oglądam wiadomości na TVN - taka propaganda leci o biednych przedsiębiorcach, że dosłownie samo gęste. Niech mi jeszcze jakiś neuropek ma czelność napisać, że to nie jest Republika dla KO.
#kpo
#kpo

źródło: comment_DqVPs1OImOpLwG6iOLouZIewVyPAaLBW.jpg
PobierzLudzie nie rozumieją, że przywary trzeba szkalować bez litości, bo lubią wracać. Więc nie ważne, że Polacy to nie jest "naród złodziei", ale tak czy siak kradną na potęgę (45% społeczeństwa popiera, gdy PiS kradnie i im rozdaje, udziela popracia, co umożliwia kontynuację procederu czyli w sumie kradną razem z nimi, tylko bezkarnie), a zarazem masa jest
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Emes91 O, to ten test przeprowadzony na 15 osobach( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie potrzebuję internetowych "badań" żeby wiedzieć ile razy ktoś mi obrysował auto bez jakiejkolwiek próby zadośćuczynienia.
@Tarec Oczywiście rozumiem, że przeprowadziłeś porównania na dużej próbie w wielu różnych krajach, żeby móc wyciągać uzasadnione wnioski na temat Polaków, co nie?
Mam oczy i widzę ilu agresywnych patusów na ulicy nosi taką odzież. Mem wyśmiewa ten pseudo-patriotyzm oparty na pustych symbolach i hasełkach, a ty twierdzisz, że to są urojenia, bo coś tam w innych krajach.