Wpis z mikrobloga

@Cesc: @wojtas_mks: Dopuszczenie abrocji z glwatu mialoby tylko sens w przypadku dozwolenia aborcji euganicznej na zyczenie, ale wtedy nie trzeba byloby robic wyjatku dla gwaltu.

Gdyby o tym czy doszlo do gwaltu mialyby decydowac sady w prawomocnym wyroku, to na pewno trwalo by to dluzej niz 3 miesiace.

Gdyby wystarczylo samo oswiadczenie kobiety, ze zostala zgwalcona, wtedy kazda kobieta ktora chcialaby dokonac abrocji z innego powodu, mowilaby ze
  • Odpowiedz
@wioseneczka: W takim razie trzeba wybrać czy ważniesze są kwestie światopoglądowe czy gospodarcze. Myślę, że na dzisiaj Polsce i Polakom potrzeba więcej swobód gospodarczych, wiec spośród wszystkich ugrupowań w sejmie oponuję za Konfederacją. Gdy Polska będzie bogatym pańswtem będzie można rozumować inaczej.
  • Odpowiedz
@niedoszly_andrzej:

podrzucisz linka do tego badania? Bo jestem ciekaw czy ktoś sprawdzał jakie faktycznie mają wykształcenie i ile zarabiają czy to na podstawie autodeklaracji- bo to jest środowisko, które bardzo lubi gadać o tym jakie to kokosy dostają na b2b albo "pod stołem".

Nie psuj kucom fapania do jakiejś sondy internetowej ;)

https://www.wprost.pl/wybory-parlamentarne-2019/wyniki/10260521/dominacja-pis-w-14-wojewodztwach-i-na-wsi-a-jak-glosowali-emeryci-przedsiebiorcy-i-studenci.html
  • Odpowiedz