Wpis z mikrobloga

jakieś patokaryny pewnie, których sebki głoują na Konfę.

@rorf46: Piszesz to w momencie, kiedy z badań wyszło, że na Konfederację głosują głównie młodzi ludzie z wyższym wykształceniem którzy zarabiają wielokrotność średniej krajowej.
  • Odpowiedz
@wojtas_mks: Bo po prostu jako jedyni mają wolnorynkowe poglądy w zgrai. Sam mam kolegów, którzy na nich głosowali. I nie zmienia to faktu, że w następnych wyborach, gdy już dojdzie do nich, jakie mentalne średniowiecze światopoglądowe idzie za Konfederacją, to już z pewnością nie zagłosują na nich. Po prostu Konfederacja była jedyną "antysystemową" partią i ludzie zagłosowali na nich w ramach protestu - tyle. Nie dorabiaj sobie ideologii, że takie
  • Odpowiedz
@wojtas_mks: Pod względem gospdarczym według mnie są jedyną normalną opcją ale nigdy na nich nie zagłosuję przez katolibstwo, pro-life i p---------e że wszystko z czym się nie zgadzają jest lewackie XD
Myślę że jakby zostawili chociaż LGBT w spokoju to mieliby dużo większe poparcie. I jakby Bosak usunąl twittera XD
  • Odpowiedz
Myślę że jakby zostawili chociaż LGBT w spokoju to mieliby dużo większe poparcie

@wioseneczka: Sprzeciw wobec aktywistów walczących o publiczne pieniądze nie jest tożsamy ze sprzeciwem wobec osób o innej orientacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz