Aktywne Wpisy

27PHO1e2NIX2021 +122
Wracam po nocce pociągiem do domu. Starsza Pani zajęła moje miejsce. Mówię grzecznie
Odpowiedź Pani:
Przepraszam miejsce X, jest moje.
Odpowiedź Pani:
Ja mam miejsce Y i jest przez kogoś zajęte.

Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Znalazłem na reddicie rozwiązanie problemu kursora dla tych którzy kupili grę przez Epic, trzeba usunąć 4 pliki z folderu epic:
Epic Games->Launcher->Portal->Extras->Overlay usunąć albo przenieść:
EOSOverlayRenderer-Win64-Shipping;
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping;
EOSOVH-Win32-Shipping.dll;
EOSOVH-Win64-Shipping.dll
Oryginał jeśli chcecie zaplusować na reddit: https://www.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/dwh5h1/another_mouse_cursor_glitch_fix_hidden_epic/?utm_source=share&utm_medium=web2x
wcześniej żeby kursor myszy znikał musiałem włączyć te zyebane ślady myszy w ustawieniach windowsa a rdr2 grać tylko w pełnym ekranie, w oknie bez ramek kursor myszy siedział na ekranie.
po usunięciu tych plików, kursor myszy znika grając w oknie bez ramek, jak tylko kontrolerem porusze (gram na kontrolerze xbox one), grając samą klawiaturą i myszką nie testowałem.