Aktywne Wpisy
bobsley33 +453
nad__czlowiek +43
#programista15k #programista25k #programowanie #budda
Śmieszą mnie ludzie na udawanych fejk działalnościach, gdzie te firmy jednoosobowe to bardzo słaby zaskowany etat UoP w celu unikania wysokich podatków - ostro się wypowiadają po osobach typu Budda. Nie popieram działań Buddy, ale śmieszą mnie ludzie co sami dymają państwo na podatkach jak sie da i korzystają z faktu, że brakuje czasu i odpowiedniej ilości urzędników co by sprawdzili po kolei każdą działalność jednoosobową B2B pod kątem czy nie ma tam czasem stosunku pracy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) - tylko dlatego te osoby są bezpieczne, bo nie ma kto tego sprawdzić
Różni lekarze, prawnicy ale przede wszystkim programiści xD Udawany etat by bulić 12% zamiast 32%. Mało tego, ten cały śmieszny AKUP który pozwala odliczać prawie 50% wartości z 32% podatku to jakiś żart - 99% pracy programisty to
Śmieszą mnie ludzie na udawanych fejk działalnościach, gdzie te firmy jednoosobowe to bardzo słaby zaskowany etat UoP w celu unikania wysokich podatków - ostro się wypowiadają po osobach typu Budda. Nie popieram działań Buddy, ale śmieszą mnie ludzie co sami dymają państwo na podatkach jak sie da i korzystają z faktu, że brakuje czasu i odpowiedniej ilości urzędników co by sprawdzili po kolei każdą działalność jednoosobową B2B pod kątem czy nie ma tam czasem stosunku pracy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) - tylko dlatego te osoby są bezpieczne, bo nie ma kto tego sprawdzić
Różni lekarze, prawnicy ale przede wszystkim programiści xD Udawany etat by bulić 12% zamiast 32%. Mało tego, ten cały śmieszny AKUP który pozwala odliczać prawie 50% wartości z 32% podatku to jakiś żart - 99% pracy programisty to
Czekam na dzień, w którym nawet prostytutki będą odmawiać wykopkom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #divyzwykopem #roksa #p0lka #garsoniera
@lewoprawo: jeśli przez "każdy" rozumiesz "mężczyzna" to tak. Ale świat to nie tylko mężczyźni, wiesz?
¯\_(ツ)_/¯
@sawapawa: to to akurat mnie najbardziej bulwersuje. Po to płacę za godzinę żeby godzinę r----ć, a że 3/4 idiotów co przychodzi do dziwki rucha przez 5 min, a resztę p------i jak ma ciężko w
@KakaowyTaboret: nie wiem czemu się do mnie dowaliłeś, ale ja do roksanek nic nie mam. Wręcz szanuję je bardziej niż co niektóre "porządne" kobiety. Zapewne jak będę już grubo 40+ to sam będę korzystał.
@Imaocetong: czekamy na rozwój wydarzeń i powołanie związków zawodowych kurtyzanek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skad kwota :)?
@alteron: no dosyć dziwne, aż sprawdziłem w google czy jest taka choroba, ale niestety głównie u zwierząt. Chyba miała na myśli trądzik, tylko dziwne, że nie zna tego słowa, a określa trądzik poprzez nazwę choroby występującej u zwierząt ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ethics: mocno byś
@Jutuba_z_Krakowa: no widzisz. Była tam taka kleo25 chyba to ładnie jechała po facetach. Ładny zły bo się szarogęsi, brzydki zły bo się go brzydzi, pała stoi jak maszt to źle bo c--a boli, typ ma flaka to źle bo trzeba mu ciągnąć przez pół godziny żeby powstał. Ładnie p----------a, widać już mocne wypalenie zawodowe.
@Chlodny_Pokerzysta: jakby na to nie spojrzeć to jednak wybrzydzają bo mogą, jest bardzo duży popyt na te usługi. A dbać o pewne rzeczy też muszą, czy to higiena czy jakieś standardy użytkowania jej ciała żeby mogła popracować te 5 lat chociaż a nie pół roku. Trochę je rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie raz czytałem wywody,
Komentarz usunięty przez autora
@Nadzianynadzieja: pisałem w którymś poście, że mojemu koledze roksanka odmówiła, a chciał jej dać