Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś był zainteresowany, poniżej najczęstsze błędy popełniane przez klientów u prostytutek. Cytuję prostytutkę z garsoniery

Czekam na dzień, w którym nawet prostytutki będą odmawiać wykopkom ( ͡° ͜ʖ ͡°)

*Próby zakładania p----------y na flaka.

*Wiedząc, że nie stanie, próby wymęczenia dziewczyn do granic możliwości.

*Powstrzymywanie się przed dojściem - obcieranie tym samym obolałych już dziewczyn.

*Obrażanie się o używanie żelu - przez co musimy go sobie wpychać jak bierzecie prysznic.

*Zmiana spotkania na lekcję W-F.

*S--s jeszcze raz i jeszcze raz bo zostało 5 minut do końca spotkania.

*Wychodzenie mokremu z pod prysznica na łóżko. Ręczniki nie służą tylko do zakrycia się nimi od pasa w dół na czas trasy łazienka-sypialnia.

*PRZYCHODZENIE PRZEZIĘBIONEMU i wmawianie, że to alergia. Przymusowy urlop wtedy nie raz na kilka tygodni a wiele z nas ma dzieci i dwa czynsze do opłacenia.

*Negocjacje ceny.

*Namawianie albo pytanie o coś ponad serwis.

*Próby przekonania na anal gdy kobieta tego nie oferuje. Mam kumpli z taką ofertą. Mogę polecić.

*Problem z wyjściem .

*Proponowanie nam darmowych randek.

*Po dojściu OBOWIĄZKOWA KĄPIEL. Szkoda, że co drugiemu trzeba o tym przypominać.

*Pchanie palców do środka kobiecie bez pytania. A po odmowie próby ponownego włożenia. A jak przywalę wtedy z bańki to proszę nie mieć pretensji.

*Wypytywanie czy laska ma faceta. 99 procent ma. I 98 procent facetów o tej pracy wie ale jesteśmy naiwne i facetom-alfonsom wierzymy. (no dobra, procentowo nie wiem ile ale wiele z nas tego faceta, ktory wie - ma)

Ale każda w końcu sama dorośnie do tego. Nie poruszajcie nigdy takich tematów.

*Nie zadawajcie pytań "czy dziecko wie, czy matka wie, czy pani z osiedlaka spożywczego wie". A Twoja żona wie?

*Dbajcie o siebie.

*Jak jakiś Pan ma pryszczycę / jest otyły / ma problem z dojściem i potrzebuje 5 godzin ruchania / jest po drinku lub psychotropie albo ćpaniu jakimkolwiek / ma zepsute zęby / ma dziwne wysypki / albo ma jakąkolwiek chorobę - PYTAJCIE PRZEZ TELEFON CZY PANI TAKIEGO PANA PRZYJMIE.

W gronie koleżanek jest ogromne narzekanie na panów otyłych. Wszystkie po takich spotkaniach z tego co mówią to mają traumy.

Niektórym to nie przeszkadza ale większości owszem. Żadne "ptaszek ma mieć daszek" - jest problem z pozycją, z dojściem do penisa, często materac do wymiany a to koszty spore , nie raz kilka tys taka wymiana.

Każda narzeka jak s--s jest za długo. To nas BOLI!!!!

Gdy macie "problem" z przedwczesnym wytryskiem - nie wstydźcie się. U nas zawsze będziecie pierwsi do odebranego od Was telefonu.

Dziewczyny - liczę na Was. Jeśli będziecie miały odwagę pisać - to jest be i to jest be - Panowie to uszanują i to zmienią.

Otyli - póki Panie będą to akceptować to Panowie będą to mieli w dupie i zamiast na siłownię pójdą do Maka.

Jeśli jedna, druga i dziesiąta napisze "tak to jest be" to niektórzy wezmą się za siebie.

Ten przykład z goleniem jaj. Dało się? Dało? Zanim zaczęłam publiczną wojnę to 9 na 10 miało te ohydne włosy od których prawie bym się udusiła.

I pewnie nie ja jedna. Post za postem, priv za privem - i była mega poprawa. Wielu mówiło, że zrobili to po przeczytaniu moich postów.

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #divyzwykopem #roksa #p0lka #garsoniera
  • 150
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@accidental no właśnie to jest tak ze mentalnie to ona jest czlowiekiem ale na ten moment kiedy ma klienta jest kotletem ktory będzie pieprzony.
  • Odpowiedz
nie czaje czemu się burzy jak ktoś chce długo r----ć. Jakby to miało trwać 2 minuty to ekonomiczniej zjechać na ręcznym. Płaci się za godzinę, więc normalne, że co najmniej połowa z tego to będzie s--s

@sawapawa: to to akurat mnie najbardziej bulwersuje. Po to płacę za godzinę żeby godzinę r----ć, a że 3/4 idiotów co przychodzi do dziwki rucha przez 5 min, a resztę p------i jak ma ciężko w
  • Odpowiedz
Przesadzacie- p---------a to praca jak praca, na pewno uczciwsza od polityków, wielu "kołczów" sprzedawców garnków dla emerytów, lub innego badziewia.

@KakaowyTaboret: nie wiem czemu się do mnie dowaliłeś, ale ja do roksanek nic nie mam. Wręcz szanuję je bardziej niż co niektóre "porządne" kobiety. Zapewne jak będę już grubo 40+ to sam będę korzystał.
  • Odpowiedz
nazywanie jak podejrzewam trądziku pryszczycą, nic dziwnego że szczyt ich możliwości to sprzedawanie d--y

@alteron: no dosyć dziwne, aż sprawdziłem w google czy jest taka choroba, ale niestety głównie u zwierząt. Chyba miała na myśli trądzik, tylko dziwne, że nie zna tego słowa, a określa trądzik poprzez nazwę choroby występującej u zwierząt ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Jeszcze tego brakowało, żebym do dziwki miał iść z kwiatami i czekoladkami, ładnie ucałował rączkę, podziękował że wielka pani k---a łaskawie mnie przyjęła, szybki s--s tak do 5 minut maksymalnie, żeby damy czasem coś nie rozbolało. Po stosunku się przytulić i leżeć resztę nocy na pomidorka.

p0lkom to już nawet w tym segmencie całkowicie o--------a.

Skoro wybrała sobie życie jako zwykła d----a, to niech obsługuje facetów bez wybrzydzania, bo nie jest żadną
  • Odpowiedz
Głupie debilki mają w c--j czasu między klientami i wypisują jakieś bzdury. Prawda jest taka, że lubią kasę i za hajs obciągną największemu oblechowi bo nie mają szacunku do siebie a jedynie mają szacunek do banknotów. Faceci na poziomie raczej nie korzystają z prostytutek więc jakiś czysty, kultularny, szczupły adonis to jeden na 100 a reszta to stare grubasy oblechy, które za 100zł dniówki idą na k---y.

@ethics: mocno byś
  • Odpowiedz
czytalem to na garso, ta co to napisala chyba nawet dostała tam bana

@Jutuba_z_Krakowa: no widzisz. Była tam taka kleo25 chyba to ładnie jechała po facetach. Ładny zły bo się szarogęsi, brzydki zły bo się go brzydzi, pała stoi jak maszt to źle bo c--a boli, typ ma flaka to źle bo trzeba mu ciągnąć przez pół godziny żeby powstał. Ładnie p----------a, widać już mocne wypalenie zawodowe.
  • Odpowiedz
kur..y. mają jakieś żądania i warunki xD świat na glowie.stanąl

@Chlodny_Pokerzysta: jakby na to nie spojrzeć to jednak wybrzydzają bo mogą, jest bardzo duży popyt na te usługi. A dbać o pewne rzeczy też muszą, czy to higiena czy jakieś standardy użytkowania jej ciała żeby mogła popracować te 5 lat chociaż a nie pół roku. Trochę je rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie raz czytałem wywody,
  • Odpowiedz
dobra to specjalnie dla ciebie się poprawię. To nie wysryw koniobijcow, to kafeteria dla k-----k które udają, że są kim innym i, że mają coś do powiedzenia. Wybierz sobie jaki chcesz numer od tej od komentarzy i zapłać jakiemuś zarośniętemu grubasow żeby poszedł. Zobaczymy czy mu odmówi. Pokazujesz hajs i mlaska peto aż jej oczy lzawia.

@Nadzianynadzieja: pisałem w którymś poście, że mojemu koledze roksanka odmówiła, a chciał jej dać
  • Odpowiedz