Wpis z mikrobloga

@iMarek22: nie wiem z kim się zadajesz ale współczuję :P w mojej "ekipie" jest 2 takich pacjentów z hajsem od cheaterów i się ciągle z nich nabijamy. Reszta legitnie natłukła miliony na finałach doomsdaya ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pizdochlast: staraj się wszystko kupować na przecenach, co tydzień jest coś nowego wtedy tyle czasu nie tracisz na zarabianie, a masz już np swoje wytwórnie które zarabiają. O samochodach za 2 mln nawet nie myślę mając na koncie po 10-20 mln. Jak już nie będziesz miał co kupować to wtedy myśl o głupotach. Co czwartek są inne zniżki - https://www.rockstargames.com/GTAOnline/pl/news/article/61216/The-New-Lampadati-Novak
  • Odpowiedz
@Pizdochlast Spędziliśmy z kolegami jakiś miesiąc w GTA Online. Dorobiliśmy się wszystkich firm, przedsiębiorstw, bunkrów, terrorbyte Wymaksowaliśmy to. Ukończyliśmy geniusza zbrodni (10 000 000 za przejscie wszystkich napadow pod rząd bez ani jednej śmierci).

Mając to wszystko musisz potem spędzić mnóstwo czasu na uzupełnianie zasobów, rozładunek tego (jak masz dużo tych firm to musisz pilnować pewnego progu zapełnienia, bo od pewnego ich poziomu potrzeba więcej niż 2 graczy aby to sprawniej
  • Odpowiedz
@Pizdochlast A jak serio chcesz grać to jak zanierzasz cokolwiek zrobić, to szukaj tego w internecie. Ta gra jest tak k------o zrobiona pod kupowanie pieniędzy. Kilka wytwórni jest nieopłacalna i przynosi jedynie straty. Dużo elemntów typu: kupujesz coś na co długo zbierałeś pieniądze - nie użyjesz bo brakuje ci jakichś 3 drogich elementów/obiektów aby tego wogóle użyć.
  • Odpowiedz