Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +21
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
( ͡º ͜ʖ͡º)
Z krzyżami niech sobie latają w te swoje śmieszne święta, a tęczami na paradach, bo od tego to jest.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
zrzucenie flagi, jakiekolwiek symbole się na niej nie znajdywały, jest znieważeniem
@R4vPL: jak flaga jest przerobiona, to już nie flaga narodowa ¯\_(ツ)_/¯
ja nie rozumiem takich prowokacji. Chce ktoś wieszać tęczowe barwy czy inne, to niech sobie robi to 12 listopada czy 2 kwietnia. 11 Listopada to święto Polski i biało-czerwonych barw.
@R4vPL: jeśli zrzucasz flagę z obraźliwymi symbolami to działasz w czynie społecznym.Żaden polak który szanuje barwy narodowe nie chce oglądać flagi polskiej z półksiężycem, flagą lgbt lub krzyżem etc.
@Sylos: Piąty to jeden z symboli ateizmu. LINK
Szósty nie wiem. Ktoś na wykopie pisał, ze to flaga Romów, ale nie bardzo pasuje do kontekstu. Może to jakaś flaga buudyjska/hinduistyczna? To by pasowało.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sanremu: ale mów za siebie, faszysto. Normalnemu Polakowi te symbole nie wadzą.
Komentarz usunięty przez moderatora