Wpis z mikrobloga

@MDobak: w takim razie według mnie te znaczki są niepotrzebne. Jeżeli ktoś czuje się częścią tego kraju, to flaga sama w sobie jest symbolem, z którym się utożsamia. Bez krzyży, tęcz, gwiazd i innych, zagnieżdżonych flag. Jesteśmy różni, mamy różne idee i przekonania, czasem symbole, ale przede wszystkim jesteśmy Polakami i to nas łączy, a symbolem tego jest biało czerwona flaga.

@widaczew: Wlasnie odkryles ze wszystko jest fajnie
  • Odpowiedz
dzieci, ale wiecie że to ani nie znieważa flagi, ani nie urga wam jako tym którzy nie wiążą się z symbolami na fladze? to nie jest bardzo dobrze, może jeszcze otoczcie się murem i róbcie łapanki?

kur...a kraj który pomyśleć że powinien walczyć o wolność i jedność po tym co go spotkało, i z czego wyszedł zupełnie NIEDAWNO
jest w ch0j ksenowofbiczny

ZRÓBCIE FIKOŁKA
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@XpedobearX: chodziło mi o coś zupełnie innego. Orientacja, religia, czy preferencje polityczne nie mają nic do bycia Polakiem i nie uważam, żeby należało je manifestować w taki sposób. To takie szukanie podziałów na siłę, coś w stylu "no dobra, jesteśmy Polakami, ale ja wierzę w pana na krzyżu, a ty nie, więc możemy bezpiecznie być dalej skłóceni". Po co to komu?
  • Odpowiedz
@widaczew: To raczej odpowiedz na to, ze niektorzy wykluczaja te osoby z bycia patriota bo nie pasuja do utartego schematu. Ogolnie z Toba sie zgadzam, nic mi do tego kto jakiego jest wyznania, plci i orientacji skoro chce byc przykladnym obywatelem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AtoMan: mi też one nie wadzą dopóki nie bezczeszczą flagi narodowej. Trzeba być upośledzonym by w dniu święta flagi dokonywać z premedytacją profanacji.
  • Odpowiedz
Bo Żydzi i pedały żyją w tym kraju baranie. I mają prawo czuć się jego częścią, niezależnie co powiesz i jak bardzo będziesz chciał ich poniżyć.

@Wink: Co nie upoważnia nikogo do mazania jakichkolwiek symboli na fladze narodowej, szczególnie w tak ważny dla
Polaków dzień. Skoro jeden z drugim uważają, że na fladze Polski należy namalować jakikolwiek symbol świadczący o przynależności do jakiejkolwiek grupy, aby zamanifestować cokolwiek, to znaczy że
  • Odpowiedz