Aktywne Wpisy

MonazoPL +92
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
bArrek +87
Ja potrzebuje tylko dziewczyny która będzie siadała na mordzie chciała żeby lizać jej stopki będzie prowadzała mnie na smyczy i kazała szczekać czy to tak wiele???

Ej, pomocy. Usługa SQL Server padła i nawet nie mogę się zalogować by wczytać backupa. Czy może to być związane z brakiem prądu wczoraj i serwer wyłączył się sam i w trakcie pracy bazy danych doszło do jej uszkodzenia?
Jakieś pomysły, bo jutro trzeba firmę otworzyć, a program nie działa ;D?
źródło: comment_ezrr7d7aXyMCwjIHJMSYWG2imMBrTIFC.jpg
Pobierzhttps://docs.microsoft.com/en-us/sql/database-engine/configure-windows/start-stop-pause-resume-restart-sql-server-services?view=sql-server-ver15
@leszekwl: Łał. Udało się w tej aplikacji, we właściwościach zmieniłem nazwę i użytkownika, bo tam usługa uruchamiała się user/hasło z usuniętego już konta. A konto było usunięte już z miesiąc temu, ale jakoś dopiero teraz problem dał o sobie znać.
Pierwszy raz coś zepsułem i naprawiłem na serwerze, czuje się jak po pierwszym formacie na Windowsie 98.