Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na forum BB.

Co do uczestników zacznę od najbardziej przeze mnie nie lubianych:

Anna miss Ukrainy- Najwredniejszy uczestnik programu, ma bogatego narzeczonego i życie ją głaszcze jak na razie ale jak wyjdzie z programu zejdzie na ziemię.
Dobrze dla obywateli Ukrainy którzy pracują w Polsce że ma to słabą oglądalność bo ludzie by patrzyli na nich przez pryzmat Anny Izwaliny.

Malwina miss Wietkongu- Nie ma co pisać jest jak wydmuszka.

Wiktor- Wąż wije się między uczestnikami i naprawdę kalkuluje widać to np. po wczorajszych nominacjach. Nie lubię dwulicowców a on jest naprawdę wyrachowany w tym co robi.

Mateusz- No w sumie na początku go lubiłem i nie mam do niego jakiegoś wrogiego stosunku. Ewidentnie pod wpływem wafelków na czele z Izwaliną.

Martyna- Niedojrzała jeszcze do takiego programu ale w miarę ją lubię bo jako jedyna jest w fair w stosunku do Jezusa i Ewy.

Ewa- wylało się już na nią wiadro pomyj za to co zrobiła z Natanem i Kamilem po wejściu ale jest najinteligentniejszą z kobiet w domu wielkiego brata. Widać że życie jej nie pieściło i ma za sobą trudne przeżycia i widać też to że jest dobrą wrażliwą osobą.
Mam nadzieję że ułoży sobie życie z Jezusem po programie i że będą szczęśliwi.
Patrząc na nią jak się zachowuje np. jak Jezus wyznaje jej miłość to ona chyba nie do końca w to jeszcze wierzy.
To niezdecydowanie może się wiązać z tym że była wcześniej z kimś w długim związku i często tak jest że później ludzie podświadomie nie mogą się zdecydować i skaczą z kwiatka na kwiatek.

Jezus- jak niewierny Tomasz nie uwierzyłem od początku w mesjasza i to był błąd.
MA mnóstwo irytujących cech ale jest dobrym człowiekiem to pewne mimo tego co o nim mówiono nie zieje jadem do pozostałych uczestników tylko przyjmuje wszystko na klatę.
Co do Ewy On naprawdę ją kocha i nieważne czy się znali przed czy nie na pewno to nie jest udawane.

#bigbrother
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomaszzakwinu333: To ze Mateusz Aka złodziej zboczeniec jest pod wpływem wafelków wcale go nie tłumaczy, jest aż tak słaby, że wyszedł z podstawówki i nadal nie ma swojego zdania? Jest zwykłym dwulicowcem i wazeliniarzem, człowiekiem reprezentującym najgorsze możliwe cechy, co do reszty to się zgadzam
  • Odpowiedz
@Ponury_Typ: Pod jakim wpływem? Co wy piszecie? Przecież ten typ jest waflem od samego początku, podczas gdy on kręcił nagonki na Kamila z sarą to Ania była jeszcze gitem, ale teraz jest magicznie pod jej wpływem?
  • Odpowiedz