Głośna sprawa z przed kilku miesięcy. Ciekawe, większość twierdziła, że to poszkodowana opluła kierowcę, a okazało się, że było całkiem odwrotnie. Agresor przyznał się do winy.
Już na początku sierpnia sąd w Lesznie orzekł też tymczasowy areszt wobec Michała N. Nie był on jednak związany z zaatakowaniem pieszej. Chodziło o inną sprawę, z którą mężczyzna również jest powiązany. W 2018 r. miał usiłować rozboju i wymuszenia na kwotę 100 tys. zł. W tamtej sprawie Michał N. usłyszał jeden zarzut. Nie udało się go jednak zatrzymać po tym, jak nie stawiał się na
@hellfirehe faktycznie w tym artykule który zalinkowałem jest napisane że się nie przyznał. Natomiast w art. na onecie jest że sie przyznał i tym sie zasugerowalem. Chyba na onecie mają bląd bo w innych widzę info ze jednak sie nie przyznał. W sumie mało istotne.
Myślicie, że jest szansa na obniżenie raty kredytu na 3 miesiące w banku? Bo wziąłem kredyt jakiś czas temu, ale straciłem pracę i ciężko mi się wyrobić z ratami. Chce się dziś udać do placówki i zapytać.
Głośna sprawa z przed kilku miesięcy. Ciekawe, większość twierdziła, że to poszkodowana opluła kierowcę, a okazało się, że było całkiem odwrotnie. Agresor przyznał się do winy.
#polskiedrogi #kierowcy
@horizontal_vertical: W artykule napisane jest że się nie przyznał
Państwo z dykty: