Wpis z mikrobloga

Umawiam sie z jedna laska na randkę. W planie knajpka a potem Netflix ;) u mnie na chacie. Siedzimy i jest sporo podtekstów... Dziewczyna co chwile mnie dotyka, przy każdej sposobności. Widać, ze jest ochota na więcej.

W knajpie laska co jakiś czas odpisuje komuś na SMS. Okazało sie, ze pisała ze swoim chłopakiem.

Zapytałem czy on nie ma nic przeciwko, ze siedzi tutaj ze mną, a ona wprost, ze on nie wie ze umówiła sie na kawe z innym przecież HIHIHI. No i na pewno by jej nie puścił...

Szkoda mi sie chłopaka zrobiło i nie pojechaliśmy do mnie. Mam +30 level, jestem po rozwodzie. Chyba nie znajdę już normalnej kobiety. Tracę nadzieje.

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chyba nie znajdę już normalnej kobiety. Tracę nadzieje.

@eligiusz_niewiadomski: Jakiej? xD Nie ma normalnych kobiet, stałych związków ani miłości aż po grób. Akceptacja takiego stanu rzeczy pozwala żyć spokojniej. :)
  • Odpowiedz
Jest taki fajny cytat (chyba z Ciorana), nie jestem do końca pewien czy on tu pasuje ale go bardzo lubię :3

Co różni rzymskiego senatora od chłopa z Transylwanii?

człowieczeństwo

@yolo_swaggins1337: I najlepsze jest to, że to ten senator jest go pozbawiony :)
  • Odpowiedz
@OjciecMalwersant: transplantologia kliniczna to raczej kolejna specjalizacja, nie można robić jej jako pierwszej w charakterze rezydentury - no i nie wiem czemu miałaby być prestiżowa, jest na pewno przyszłościowa itp, ale nie ma do tego tłumów i pracując w ośrodkach które się tym zajmują to nie ma problemu z tą specjalizacją
  • Odpowiedz