Wpis z mikrobloga

Umawiam sie z jedna laska na randkę. W planie knajpka a potem Netflix ;) u mnie na chacie. Siedzimy i jest sporo podtekstów... Dziewczyna co chwile mnie dotyka, przy każdej sposobności. Widać, ze jest ochota na więcej.

W knajpie laska co jakiś czas odpisuje komuś na SMS. Okazało sie, ze pisała ze swoim chłopakiem.

Zapytałem czy on nie ma nic przeciwko, ze siedzi tutaj ze mną, a ona wprost, ze on nie wie ze umówiła sie na kawe z innym przecież HIHIHI. No i na pewno by jej nie puścił...

Szkoda mi sie chłopaka zrobiło i nie pojechaliśmy do mnie. Mam +30 level, jestem po rozwodzie. Chyba nie znajdę już normalnej kobiety. Tracę nadzieje.

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 398
@RybstonPonte: niestety to autentyk z wczoraj. Dziewczyna bardzo ładna. Jest... lekarzem. Chłopak raczej zwykły koleś, nie jest to jakiś #przemcel czy coś. Wykształcony, praca bardzo ciekawa, moim zdaniem dobrze wyglada.

Nie rozumiem dlaczego ona dalej szuka i sie spotyka. Albo dlaczego najpierw z nim nie zerwie jak człowiek.

Baby to jednak inny gatunek.
  • Odpowiedz
  • 313
@agaja: no nie jest to jakaś pusta idiotka, tępa dzida. Jakieś IQ ma, skoro jest na bardzo prestiżowej specjalizacji. Ale jak widać nie przekłada sie to na bycie w porządku człowiekiem i tyle.
  • Odpowiedz
@agaja: jasne, zgadzam sie, wykształcenie dużo o człowieku nie mówi, ale.... to po prostu nie był typ dziewczyny co chodzi po klubach a jej sens zycia to paznokcie, w tym sensie tamte cechy podkreśliłem
  • Odpowiedz
@eligiusz_niewiadomski przecież kobiety bez względu na wykształcenie idą według najbardziej prymitywnych instynktów xD co z tego że jej partner to "dobra partia" skoro nie dostarcza jej emocji i sie zwyczajnie z nim nudzi? Skok w bok z murzynem albo agresywnym sebą to kwestia czasu.
  • Odpowiedz
@eligiusz_niewiadomski: jakoś najdziwniejsze w tej historii wydało mi się, że laska zaczęła Ci o tym swoim typie opowiadać... Anyway, duży chłopak jesteś, po rozwodzie, więc swoje przeżyłeś, ale ostatnie dwa zdania brzmią jakbyś nieskalanej dziewicy szukał. No ciężko w c--j będzie o kogoś normalnego w świecie, który zaczął wszystkie normy kwestionować.
  • Odpowiedz