Wpis z mikrobloga

to samochód z autopilotem który może wjechać w kogoś i zabić (z winy tych czujników) - no nie jest to takie proste jak Ci się wydaje.

@blackmilk: przecież dobrze wiem co to za samochód i rozumiem jak ta jego "nadtechnologia" działa, i nadal wiem, że to nie jest filozofia jesli chodzi o montaż tych czujników bo jest to rozwiązane dokładnie tak samo jak w innych autach...
@BLKauto: jaki jest sens kupować Tesle bez dostępu do superchargerów i pewnie paru innych funkcji, których nie da się „wyklepać”? Autopilot będzie działał? Aktualizacje oprogramowania? Tesla nie odcina się od powypadkowych samochodów?
@fastmotion: lol. To po co kupować i remontować taka Tesle? Przecież wszystkie zalety tego samochodu są w oprogramowaniu i tym, ze dostaje aktualizacje. Plus w superchargerach, dzięki którym jest sens tym jeździć w dłuższe trasy.
Niczego się nie bać.Ja osobiście mam Tesle Model 3 Long Range z USA po dzwonie i mam support,aktualizacje, internet,szybkie ładowanie typu chademo, supercharger też działa tylko musiałbym kupić adapter za 4000zl.Jak ci poduchy nie wystrzeliły to jedź do serwisu Tesli Wawa.Mozna się zdziwić jakie ceny mają w stosunku do tych nieautoryzowanych.