Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

1. Naucz się rozwiązywać sudoku
2. Wykup karnet na basen lub siłownię i uczęszczaj tam regularnie
3. Zbuduj karmnik na zimę dla ptaków
Dwa punkty musiałem odrzucić, ponieważ nie w głowie mi wydawanie pieniędzy. Argumentem również była ochota zrobienia czegoś dobrze. Siłownia da zauważalne efekty jeśli poświęciłbym dużo więcej czasu. Jeśli zaś chodzi o karmik to pierwsze stworzenie byłoby byle jakie.
Sudoku, jako gra logiczna - TAK! Prawie codziennie gram w szachy i w pewnym stopniu osiągnąłem wszystko na miarę moich możliwości (4ta kategoria, parę miejsc na podium, certyfikat trenera). Przełożyłem doświadczenie na sudoku i w taki sposób osiągnąłem coś więcej.
Dziękuję wszystkim za chęć uczestniczenia w tak ciekawym konkursie i życzę powodzenia w znalezieniu czegoś ciekawego spośród wszystkich pomysłów - może ktoś przetestuje coś więcej. W komentarzach więcej zdjęć :)
#mirkowyzwanie #sudoku
źródło: comment_5Plp9Oxh3tqwexqx0HC2RrQxSkCE2zHW.jpg
Pobierzźródło: comment_QTW4B0SS7S1rUrd9PsHOWWpm8NlzYaTE.jpg
Pobierzźródło: comment_g4VmKPB3C3vZ1QoMxVnPVKqMXiFl9qtl.jpg
Pobierzźródło: comment_tz8hAaIgPDikfx1u979QqhYE0OD7AjAw.jpg
Pobierzźródło: comment_QYyFmLIFYjAZJwKnTBZM4dKLSQWaTkVK.jpg
Pobierz