Wpis z mikrobloga

@nosze_ortalion: Mirku, to tak nie działa. Oni nie są na stadionie.
Pamiętasz koncert Metalliki i AC/DC w Chorzowie w 1991? Ludzie na Tysiącleciu stali z lornetkami na balkonach. Słuchali muzyki i oglądali. Powinni płacić? Jak grał Górnik Zabrze było to samo.

Płaci się za wejście, Mirku. Gdzie sprawdzają bilety i za nie płacisz? Na bramkach.

Gdyby prześlizgnęli się za płot bez biletu - wtedy należałoby ich ukarać.
  • Odpowiedz
Jest. Miłość, dobro, życzliwość, przyjaźń, przytulenie. Nie wiem, czy znasz te wartości w ich prawdziwej formie. Ja znam, są wspaniałe.

@KRISSVector: Jak się jet kobietą to może za darmo, ale dla zdecydowanej większości mężczyzn te rzeczy są bardzo drogie, a często nawet nieosiągalne.
  • Odpowiedz
KingaM 3 godz. temu+28

@Rabusek: niekoniecznie. Stoją na publicznym terenie, a płot niziutki, bilet płaci raczej ten kto chce mieć MIEJSCE PREMIUM, a nie widok, bo nikt ci nie zabroni być gołębiem np. latać nad polem.

@KRISSVector: odniosłem się do tego,że nikt nie zabroni być gołębiem i latać nad polem, więc jeśli beirzemy pod uwagę abstrakcję gołębia co z dronem? Jak ktoś stał na dachach budynków to obszar
  • Odpowiedz
@01ab:

Jak się jet kobietą to może za darmo, ale dla zdecydowanej większości mężczyzn te rzeczy są bardzo drogie, a często nawet nieosiągalne.

Mój mąż podziela moje zdanie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Notofajnie: Weź też pod uwagę że liczba miejsc może być ograniczona i żeby coś zrobić trzeba kombinować. I dlaczego wg Ciebie tych trzech skoro nie dostało miejsca (tak załóżmy) mają sobie robić pod górkę? Nie lepiej razem obejrzeć?
  • Odpowiedz