Wpis z mikrobloga

Dzień 1/30
stan portfela: 600 PLN

Jest ktoś zainteresowany codziennymi postami początkującego typera? Totalnie nie znam się na bukmacherce, ale mój znajomy wykupuje dostęp do kilkunastu grup/stron typerskich i kosi z tego dobre pieniądze. Mówi że swoich typów mi nie da, ale dostęp do ogólnych typów z zamkniętych grup tak. Postanowiłem dla funu przeznaczać 20 złotych dziennie na buka skoro typy takie pewne xD Przy okazji zobaczycie czy warto w ciemno korzystać z PEWNYCH TYPÓW VIP PREMIUM ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaczynam tag #typujwciemno

Chcesz być wołany? zapulsuj wpis.

Dzisiejszy kupon z------m bo dałem ligę kolumbijską na 27 ale ponoć pewny typ XD Da się to zamknąć wcześniej? Chociaż pewnie i tak coś mi go uwali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bukmacherka
zouzosi - Dzień 1/30
stan portfela: 600 PLN

Jest ktoś zainteresowany codziennymi ...

źródło: comment_BxLJzFOZAenL99AB5hIpY7PhNfLMUkKD.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@zouzosi pic na wode, platne grupy typerskie kosza hajs tylko na abonamencie, bylem w takiej super grupie przez kilka miechow, chwalili sie skutecznością, a koniec koncow okazywało sie, ze kursy ktore dawali od razu spadaly, czesto były niedostępne u większości bukow albo buki blokowaly stawianie na ten mecz, a wielcy admini je rozliczali jako wygrane. Wszystkie typy te grupy kupowały od kilku zagranicznych typerow dlatego w moemcnie publikacji kurs byl niższy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zouzosi: gdyby były pewbiaczki to właściciele grup by sami grali. Wydoją cię z kasy, a pewbiaczki nie wejdą.

Wołaj mnie codziennie
  • Odpowiedz
@sralpies: A da się z terenu naszego grajdołu w zagranicznym buku? Miałem kiedyś bodajże na BET365 ale trzeba było zamknąć, bo przepisy pisiory pozmieniali.
  • Odpowiedz