Aktywne Wpisy
damienbudzik +415
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Raa_V +45
#mikrokoksy #silownia #dieta #humorobrazkowy #zdrowie
#bekazgrubasow ale tylko z tych którzy p------ą jak na obrazku
Ale ja stwierdziłem, że po prostu mi się nie chce. Bycie w lepszej formie, mniejszy poziom tkanki tłuszczowej, leciutko napompowane mięśnie nic mi nie dają. Wolę się obżerać i o--------ć.
A głównie chodzi o wydzielanie się hormonu leptyny i regenerację ciała
@NiePrzekladajTegoNaJutro: Akurat częstym zaburzeniem są nocne napady obżarstwa gdzie człowiek może na automacie, w "pół-śnie" zjeść duże ilości jedzenia i nawet tego do końca nie pamiętać. A o leptynie poczytam.
https://www.sciencedaily.com/releases/2010/10/101004211637.htm
W skrócie - im mniej śpisz tym mniejsza szansa na redukcję tkanki tłuszczowej.
@Efilnikufesin: to jest piękne. Moja siostra, która ma problemy z nadwagą badała sobie tarczycę dwa razy, u dwóch różnych lekarzy. Każdy jej powiedział, że tarczyca w normie. Ale i tak twierdzi, że lekarze robią te badania na odwal się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz jest już kolejny raz na 'wspaniałej' diecie
@Efilnikufesin: znam to z autopsji, do mnie każdy mówi że jestem (już byłem, trochę schudłem) gruby bo mam problemy z tarczyca -,- ja sam się przed sobą przyznałem że żarłem syf i się źle prowadziłem, chyba tarczyca to uniwersalna wymówka :p