Wchodząc na sale wydałem siebie BOJOWY RYK aby każdy wiedział, ze samiec alfa przyszedł ponawalac żelastwem. Gdy wykonywałem floor press wide grip miałem wrażenie ze łokcie WYBUCHNĄ jak elektrownia w Czarnobylu. Powtórzenia były tak EKSPLOZYWNE ze przy ostatnim z nich sztanga wyskoczyła mi z dłoni urwywajac palce i zrobiła dziurę w suficie, dachu i leciała dalej aby spalić się w atmosferze. No trudno czas na wiosłowanie hantlem. Maks na siłowni to takie 52 kg wiec sobie skleilem cztery aby nie było za łatwo. Z każdym powtórzeniem lał się ze mnie pot, to była WALKA, przy każdej serii traciłem ponad 5 kg masy ciała tak ze mnie leciało, aż kumple zaczęli pode mnie podstawiać wiadra, a gdy tych zabrakło to skończyłem serie w wannie. Przed wejściem do szatni stała już jak zawsze karetka aby podać mi dożylnie glukozę, elektrolity i snikersy w kroplowkach: krew mi ciekła z każdego otworu ciała strumieniami. To jest trening i prawdziwa BITWA. Pozdro wariaty
Przed wejściem do szatni stała już jak zawsze karetka aby podać mi dożylnie glukozę, elektrolity i snikersy w kroplowkac
Klasyka polskiej służby zdrowia... Najpierw podają dożylnie snickersy zamiast czokozaurów, a potem jeszcze mają czelność narzekać, że za mało zarabiają ( ͡°ʖ̯͡°)
@Kasahara: Większość się po prostu na swoich treningach O-------A. Trening to ma być WALKA. Przeciętny śmiertelnik by nie wykonał nawet połowy mojego planu, ale to dlatego, że posiadam OGROMNE gpp, na które pracowałem LATAMI. Jeżeli nawet nie zbliżyłeś się do 800 kilo w totalu, to nie masz PRAWA się wypowiadać, ponieważ masz ZEROWE POJĘCIE o tym sporcie. Obecnie robię 350 kilo w przysiadzie, 330 kilo w martwym i 215 na
@Kasahara: heh, mnie interesują tylko wyniki bez kategorii wagowych, reszta się NIE LICZY, co mnie obchodzi ktoś kto robi 600kg w totalu ważąc 50kg, spójrz sobie na tabelę Sheiko, przy 177cm odpowiednia waga to 110kg :) ja się dopiero ROZKRĘCAM
@Kasahara: ja jestem na PERMA BULK, to najlepsza metoda na CIĄGŁE zwiększanie swoich wyników i pokonywanie kolejnych granic, ale co WY 130kg szczury możecie wiedzieć. To MARATON, a nie sprint.
@papierowy_ludzik: jestem jego jedyną owieczką i wersja "S" no dobra "M" teraz na masie. @IntruderXXL ufam Tobie, prowadź mnie przez meandry rakowego światka fit w Polsce, wyzwól nas od metody liniowej, blokowej, amen.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pdk #heheszki #strongaf #borsukmasuje #borsukpowerlifting #fullborsukworkout
Klasyka polskiej służby zdrowia... Najpierw podają dożylnie snickersy zamiast czokozaurów, a potem jeszcze mają czelność narzekać, że za mało zarabiają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
My u nas z chłopakami bicepsik robimy całym stojakiem na hantle, bo inaczej jest za lekko.