Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dla normalnych ludzi osoba znęcająca się nad dziećmi powinna być z miejsca skreślona.

@Magromo: pewnie bo ci dzieciarnia ma wejść na łeb i robić co chcą. Dziecko trzeba ukarać za złe zachowanie i nagradzać za dobre. A jak ty nie odróżniasz przypieprzenia klapsa w dupę za złe zachowanie, od n-----------a aż do krwi, siniaków itp. To fajnie miałeś na chacie...
  • Odpowiedz
@Giacomina: Michalik go wyjaśniła? Prowadziła dyskusje na poziomie gimnazjum, przerywając wypowiedzi Korwina, narzucając jakiś chory kierunek dla całej dyskusji, chwyty erystyczne i debilizm typowy dla dziennikarzy jej pokroju.
  • Odpowiedz
  • 4
@Giacomina XDD niby gdzie? Ja na jego miejscu przestałbym się wogole odzywać, skoro ona wie lepiej co on chce powiedzieć niż on sam XDD i jeszcze tępa pi*da przerywa non stop.
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa:

wydaje ic sie, przeciez nie robisz tego regularnie xD na 100% ojciec czy matka nie raz cie klepneli ale teraz bedziesz zakrzywiac czasoprzestrzen bo nie pamietasz xD

No to mogę ci poświadczyć, że nigdy nie dostałem w dupe, siadły mi w pamięci przypadki, jak rodzice na mnie krzyczęli, więc n-----------e w dupe na pewno bym zapamiętał.
  • Odpowiedz
@Wegetujemy: dalej nie doszlo ci do glowy, ze nie mowimy o biciu dziecka, ja tez nigdy w-------u nie dostalem ale na 100% matka mnie za malolata klepnela w tylek, czy jak mi spodnie poprawiala a ja dalej bieglem sie bawic czy w innych podobnych sutuacjach,
  • Odpowiedz