Aktywne Wpisy
Norbercikk +770
Apeluje.
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
Jestem pewien, że jeszcze przed narodzinami można by na podstawie zebranych danych dotyczących przodków z duzym prawdopodobieństwem przewidzieć przyszłość i jak potoczą się losy danego człowieka.
Można co prawda starać się brnąć przed siebie, ale jeśli mamy np. złe dzieciństwo to nasze szanse na sukces maleją. Przypomnę tylko, że traumatyczne przeżycia, bieda, alkoholizm i bieda w rodzinie wyrządzają FIZYCZNE szkody w mózgu.
No ale i tak zaraz przyjdzie normik z miasta wojewódzkiego, posiadający co drugą osobę w rodzinie z wyższym wykształceniem, rodziców na kierowniczych stanowiskach zarabiających ponad średnią krajową i będzie gadał, że "zawsze i wszędzie możesz wszystko, wystarczy chcieć! Mi się udało, ciężko na to pracowałem, do wszystkiego doszedłem sam, nikomu nic nie zawdzięczam!" Oczywiście to, że rodzice sponsorowali mu edukację od 3 do 26 roku życia, zagwarantowali bezpieczne i przyjemne dzieciństwo, własny pokój, prawo jazdy, samochód, wszelkie dobra materialne dzięki czemu nie odstawał od rówieśników, wycieczki szkolne, wysokiej jakości żywność dzięki której zdrowo rósł itp. To wszystko nie mialo najmniejszego wpływy na jego sukces życiowy xD
#przegryw ##!$%@? #wychodzimyzprzegrywu #zalesie #przemyslenia
Jasne są wyjątki, ale postarajcie się też być wyjątkiem w swoim otoczeniu
Albo ma się wyniki albo wymówki
Komentarz usunięty przez moderatora
,,moja babcia pali papierosy, ma 120 lat, więc palenie nie szkodzi""
Zrozumcie, że ci wasi mityczni znajomi 30k z #!$%@? dzieciństwem to 1%, o reszcie ich rówieśników milczycie, a ci właśnie walą 7 browara po pracy u janusza na budowie za 2k.
Jasne, że z biedy da się wyjść ciężka pracą mając farta i nie dziedzicząc np skłonności do uzależnień, ale mając tak #!$%@? narzędzia do startu
@LajfIsBjutiful: całe dzieciństwo przeszło mi przed oczami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora