Wpis z mikrobloga

Tak sobie myślę o Witkorze i jest bardo inteligenty, a reszta ludzi jest strasznie głupia. Widzą jedynie Kamila jak wbija szpiki i mówi, że robi to specjalnie żeby pokazać jacy są, ale nie widzą Wiktora co robi m.in.: Wiktor wkurza Kaskę i Natalie poprzez teksty jak coś robi w kuchni (że nie kupił mięsa i wiele innych) aby się zdenerwowały, z Malwina rozgrywają rolę aby Sławina i Helga byli zazdrośni. Ci ludzie wykazują się tak mała inteligencją, że nawet nie rozumieją zdań lub zadań. Ania również jest bardzo dobrym graczem i ma strategię jak i wbija niesamowicie szpili np. z Łukaszem wiedziała, że się zdenerwował tekstem o dziecko a następnego dnia mówi o mamie. Moim zdaniem zrobiła to specjalnie choć się nie przyzna.
#bigbrother
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yerk1999: pewnie, że tak i nominowane osoby przez Anie były celowe tylko nie przewidziała jednego, że ludzie nie będą głosować na Dawida. Miała zarąbisty pomysł aby usunąć dwóch mocnych zawodników Kamila lub Dawida. Ona jest bardzo dobrą graczką.
  • Odpowiedz
@BananowyBananowiec: po wywiadzie z jej chłopakiem coraz bardziej się do tego przekonuje. Już po nominacjach zapaliło mi się zielone światełko. Wiktor również lubi niesamowicie wbijać szpilki ludziom a oni są tak ślepi. Dzisiaj pięknie wkręcili Helgę i Mateusza.
  • Odpowiedz
@Juliettee: No cóz, nie kazdy tam potrafi z usmiechem jak Ania wbic słodką szpilę wykorzystujac zwierzenia o rodziniei nie tylko :D ... a dałoby sie łatwo i ja przyszpilić
  • Odpowiedz